Acasă Liga V Remus Sasu şi Gabi Glodeanu se ţin de cuvânt! La Ocnele Mari...

Remus Sasu şi Gabi Glodeanu se ţin de cuvânt! La Ocnele Mari au fost făcute primele demersuri pentru reînfiinţarea echipei de fotbal

1541
0

Remus Sasu a promis, în campania electorală, că la Ocnele Mari vor reînvia brandurile locale. Unul dintre acestea îl reprezintă echipa de fotbal, desfiinţată prin hotărâre de Consiliu Local în anul 2017. Acesta nu mai activa în campionatele organizate de AJF Vâlcea din anul 2015. Între timp, Remus Sasu a câştigat alegerile şi a devenit noul primar al localităţii. Îşi respectă promisiunile. Au fost deja făcute primele demersuri pentru reînfiinţarea echipei de fotbal Minerul Ocnele Mari. S-a luat legătura cu un avocat, iar acesta urmează să depună la Judecătorie documentele necesare pentru înfiinţarea unei noi asociaţii sportive.

”În Ocnele Mari vom avea din nou echipă de fotbal. Avem toată susţinerea autorităţilor locale. În perioada următoare se vor face formalităţile, astfel încât din vara anului viitor noua echipă să poată fi înscrisă în competiţii. Avem mulţi jucători din Ocne, care evoluează pentru alte formaţii şi care şi-au exprimat dorinţa de a ni se alătura în acest proiect, de a juca pentru echipa din localitatea lor. Nu vom duce lipsă de jucători. Trebuie acum să găsim o soluţie pentru amenajarea unei baze sportive. Primăria va încerca să găsească înţelegere la Conversmin, pentru terenul din imediata apropiere a ştrandului Ocnele Mari, acolo unde s-ar putea amenaja o bază sportivă adecvată. Până atunci, terenul de la Căzăneşti ar putea fi o soluţie. Treptat, le vom rezolva pe toate. Important este că se vrea, că noul primar îşi apleacă atenţia şi către acest sector, către sport, neglijat de fostul edil”, a precizat Gabi Glodeanu, fostul oficial de la Minerul Ocnele Mari, cel care îl va sprijini pe Remus Sasu să pună pe picioare noua echipă din localitate.