Acasă Liga IV Remiză în subsolul clasamentului

Remiză în subsolul clasamentului

75
0

* cele două combatante sunt implicate direct în lupta pentru evitarea retrogradării

Două dintre echipele care se luptă pentru salvarea de la retrogradare, Olteţul Zătreni şi FC Băbeni, s-au întâlnit sâmbăta trecută într-un duel care s-a terminat până la urmă cu o remiză (2-2), egalitatea fiind consemnată şi la pauză (1-1).
Dacă jucătorii lui Nicolae Vâlcu s-au declarat mulţumiţi de rezultat, cei de la FC Băbeni au regretat că nu s-au întors de la Zătreni cu toate cele trei puncte. Chiar şi aşa, reprezentantul echipei din Băbeni, Florentin David, a considerat că prin punctul cucerit în această deplasare jucătorii şi-au mai spălat din păcate după eşecul de pe teren propriu cu Unirea Păuşeşti Măglaşi. „Faţă de meciul din intermediară, jucătorii au arătat mai multă ambiţie. Toţi au vrut să arate că acel rezultat negativ nu a fost decât un accident nefericit. Puteam chiar câştiga partida de la Zătreni, dar am fost neatenţi pe final şi am fost egalaţi”, a precizat David.
Fotbaliştii de la FC Băbeni speră ca acum, după înfrângerea cu Unirea Păuşeşti Măglaşi şi remiza de la Olteţul Zătreni, să urmeze o victorie, în următoarea etapă din campionat, atunci când vor înfrunta pe teren propriu pe Lotru Brezoi, o altă grupare angrenată în lupta pentru salvarea de la retrogradare. (N.C.)