Liga IV

Remiză cu scandal

AS ŞIRINEASA – VOINŢA ORLEŞTI 2-2

Chiar dacă au condus cu 2-0 la pauză, graţie „dublei” semnate de Robert Tănasie (care a marcat două goluri şi în runda intermediară de săptămâna trecută, atunci când AS Şirineasa a fost înfrântă în deplasare, de Experti 2000 Popeşti, cu 6-2), elevii lui Puiu Niţulescu n-au reuşit să termine victorioşi acest duel. În repriza secundă, orleştenii au înscris de două ori şi au plecat acasă cu un punct nesperat.

Nicon Deaconeasa, delegat Voinţa Orleşti: „Prestaţia arbitrului Silviu Mihăilă a fost sub orice critică”

La final, oficialii ambelor echipe au acuzat prestaţia centralului Silviu Mihăilă. Astfel, cei de la Orleşteni au spus că primul gol al echipei AS Şirineasa a fost precedat de un henţ în atac, iar în repriza secundă elevii lui Adi Lupu au fost privaţi de un penalti. „Arbitrajul a fost sub orice critică. Până şi observatorul meciului, Marian Matei, vicepreşedintele CJA Vâlcea, a fost de aceeaşi părere”, a afirmat delegatul orleştenilor, Nicon Deaconeasa, iar apoi a adăugat: „La pauză, arbitrul a aşteptat nejustificat mai mult de 15 minute pentru ca doi jucători de la AS Şirineasa să se întoarcă de nu ştiu unde. În plus, Mihăilă a indicat minutele de prelungiri mai devreme decât era normal. Era doar minutul 87, aşa că finalul meciului s-a fluierat practic chiar în minutul 90. Probabil a dorit să scape echipa gazdă de un chin, deoarece se afla în inferioritate numerică”.

Puiu Niţulescu, antrenor AS Şirineasa: „Jucătorii de la Voinţa Orleşti au fost total lipsiţi de fair-play”

De partea cealaltă, antrenorul echipei din Şirineasa, Puiu Niţulescu, s-a arătat dezgustat de atitudinea câtorva dintre jucătorii echipei din Orleşti, care l-au înjurat pe toată durata meciului, fără a fi sancţionaţi. „Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat pe parcurul acestui meci, am fost înjurat ca la uşa cortului de unii jucători orleşteni!”, a spus Niţulescu, care a explicat apoi şi cum s-au încins spiritele la Şirineasa: „Totul a început înaintea golului egalizator al echipei din Orleşti. Noi am trimis mingea afară, pentru ca un jucător de la Voinţa să primească îngrjiri medicale, însă adversarii nu ne-au mai dat-o înapoi. A fost o lipsă evidentă de fair-play, în special din partea lui Gabriel Mirescu, cel care a insistat să joace acea minge. Jucătorul meu, Cosmin Negrea, a încercat să protesteze, iar centralul i-a arătat cartonaşul galben şi implicit pe cel roşu, deoarece mai avea un avertisment din prima repriză, aşa că a fost eliminat. Din lovitura liberă care a urmat, am încasat cel de-al doilea gol. Am intrat atunci pe teren, încercând să-i explic centralului Silviu Mihăilă că este incorect ceea ce a făcut, deoarece i-a lăsat pe orleşteni să continue acea fază, după care l-a sancţionat pe Negrea pentru că le-a atras atenţia acestora că sunt lipsţi de fair-play”.

Articole Similare

2 Comments

  1. Daca tot relatati intamplarile petrecute la meciurile din liga a-V-a, trimiteti persoane competente pentru a scrie realitatea din teren.Acest asa zis antrenor Nitulescu strica imaginea unui om care vrea sa faca ceva pentru comuna pe care o reprezinta, a facut circ pe tot parcursul meciului, a incercat sa faca exces de violenta avand o bata in mana si amenintind jucatorii oaspeti, a scuipat jucatorii dupa terminarea meciului, chiar in prezenta oficialilor acestui meci.Jenant ce se intampla si umilitor sa te dai ranit, dupa ce ai facut…..

Lasă un răspuns

Back to top button