Acasă Liga III Remiză albă în Treapt, între Horezu și Alexandria, în prezența unor legende...

Remiză albă în Treapt, între Horezu și Alexandria, în prezența unor legende ale fotbalului românesc

808
0

Vineri, 10 septembrie, Flacăra Horezu a disputat al treilea meci din noul sezon al Ligii a III-a. Partida a avut loc azi pentru că week-end-ul va fi plin de activități sportive în Treapt, unde se desfășoară Cupa Cocoșului de Hurez, la old-boys și minifotbal. ”Olarii” au dat piept cu CSM Alexandria, formație cu ștate vechi la acest nivel, cu pretenții la locurile fruntașe. Elevii lui Narcis Enăchescu au reușit să facă față adversarei. Au obținut un punct din acest duel. Confruntarea s-a încheiat cu o remiză ”albă” (0-0), însă nu a fost lipsită de spectaculozitate. Ambele formații și-au creat ocazii de a înscrie.

A fost un meci greu pentru noi, ca toate din această serie. Alexandria e o echipă extrem de puternică, omogenă, bine așezată în teren, cu jucători valoroși, care poate că nu are încă ritm de joc, dar eu o văd luptându-se pentru promovare. Pentru noi a fost un punct muncit, câștigat. Ne-am creat și noi 3-4 ocazii, la fel ca și oaspeții. Ca joc, ne-au dominat la mijlocul terenului. Noi încă avem probleme cu pregătirea fizică. Va mai dura câteva săptămâni până ne punem la punct. Deși nu s-a marcat, eu zic că a fost un meci plăcut, cu intensitate, care s-a disputat pe contre în repriza a doua. Poate nesperat pentru mulți, avem patru puncte după trei etape, în condițiile în care am plecat de la zero cu totul. Sunt mulțumit pentru început, de muncă, de echipă. Sper să se vadă un progres de la meci la meci. E foarte complicată seria, cu echipe bune. Săptămâna viitoare jucăm cu Filiași, altă formație cu aspirații înalte. Sper să-i integrăm și pe ultimii veniți. Prima parte a campionatului se întinde până în decembrie. Atunci vom trage linie și vedem ce e de făcut, în funcție de randamentul fiecărui jucător. În acest moment, numeric suntem bine. Avem 26 de jucători”, a precizat antrenorul Flacărei, Narcis Enăchescu, după partida cu Alexandria, în care elevii săi au fost urmăriți de foste legende ale fotbalului românesc, printre care și Helmuth Duckadam, eroul Stelei de la Sevilla, care a apărat patru lovituri de la 11 metri în finala Ligii Campionilor din 1986, performanță în urma căreia trofeul suprem a ajuns în România.

Pentru Horezu au jucat în meciul cu Alexandria: Sporea – Vișan, Diaconescu, Burcea, Comănescu, Dobre, Bîrzan, Nistor, Dobrin, Ionuț Marian, Dinu. Au mai intrat: Horumbă, Mihăilă, Georgescu și Dobrescu.