Rapid Voiceşti a folosit un jucător de doar 13 ani

Dinucu_Florin_2016_02* după 3-0 cu Oltul Ioneşti, echipa primarului Florin Vătafu s-a apropiat la doar cinci puncte de locul secund, ocupat de FC Băbeni II

Rapid Voiceşti a trecut de Oltul Ioneşti cu 3-0 (după 1-0, la pauză), în etapa care a avut loc la finele săptămânii trecute, în Liga a V-a. Ovidiu Moroşanu a marcat de două ori în acest duel, iar Cristian Vătafu o dată. Demn de menţionat este că în formaţia primarului Florn Vătafu a debutat un jucător în vârstă de doar 13 ani. Este vorba de Marius Lungu, care a fost lăudat de Florin Dinucu, unul dintre fotbaliştii de bază ai echipei din Voiceşti. „Marius Lungu a mai jucat până acum doar la nivel de juniori, dar de această dată a bifat s-a aflat la primă experienţă într-un meci de seniori. Deşi n-are decât 13 ani, a avut totuşi o evoluţie bună.

El a şi centrat la golul nostru de 3-0, de pe partea dreaptă, pentru Ovidiu Moroşanu, care a reluat mingea cu capul în poarta adversă. În altă ordine de idei, aş vrea să mai menţionez că, din punctul meu de vedere, Oltul Ioneşti mi s-a părut a fi o formaţie bună şi solidă, care nu merită să fie atât de jos în clasament. Am întâlnit multe echipe mai slabe decât Ioneşti până acum”, a precizat Dinucu.
Rapid Voiceşti va juca etapa viitoare în deplasare, la Şoimii Glăvile, iar Florin Dinucu a afirmat că meciul este unul foarte greu, chiar dacă între cele două echipe este o diferenţă de 15 puncte în clasament. „Trebuie să fim foarte atenţi şi să ne concentrăm la maximum pentru a obţine un rezultat pozitiv. Ca un avertisment pentru ceea ce ne aşteaptă, Şoimii Glăvile a făcut recent un meci bun şi cu Olteţul 2014 Bălceşti, când a condus cu 5-0 la pauză!”, a concluzionat Florin Dinucu, jucător de bază al echipei din Voiceşti. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button