Acasă Liga Nationala Raluca Kelemen, confirmată la Vâlcea! Goal-keeper-ul vâlcean vine de la Buzău şi...

Raluca Kelemen, confirmată la Vâlcea! Goal-keeper-ul vâlcean vine de la Buzău şi va rămâne la poalele Capelei cel puţin până în 2025

275
0

Se ştia de câteva luni că în viitorul sezonul competiţional SCM Rm. Vâlcea se va baza şi pe portarul de la Gloria Buzău, Raluca Kelemen. Handbalista vâlceană a fost prezentată acum de clubul de la poalele Capelei. Se va alătura lotului la reunirea din luna iulie.
”O nouă sportivă se întoarce ACASĂ – vâlceanca Ioana Raluca Kelemen, goalkeeper format la Grupul Scolar Energetic Râmnicu Vâlcea de antrenorul emerit Aurelian Roşca. Raluca are 24 de ani, 180 cm înălţime şi a mai activat in Liga Florilor MOL la Gloria Buzău şi HC Zalău. Sportiva a reuşit să se impună în jocurile importante, iar cu echipa din urmă a fost dublu medaliată cu bronz în Cupa României. Se alătură echipei pentru următoarele două sezoane. Este născută în Râmnicu Vâlcea pe 24.06.1998. A obţinut 5 medalii de aur la junioare, la categoriile IV, III şi II. A fost componentă a naţionalei României de junioare şi tineret”, a transmis SCM.
”Sunt încântată să mă alătur clubului şi îmi doresc să atingem obiectivele propuse împreună pentru sezonul următor. Aştept cu nerăbdare să jucăm în faţa propriilor suporteri, care încurajează echipa cu tot sufletul. Hai, SCM”, a declarat Raluca Kelemen, cu ocazia prezentării la noua echipă.