Acasă K1 Radu Zarioiu luptă în Gala HEROES 4 cu partenerul lui „Venom”

Radu Zarioiu luptă în Gala HEROES 4 cu partenerul lui „Venom”

351
0

Pe data de 24 iunie, campionul european la MMA Radu Zarioiu urma să lupte în cadrul Galei HEROES 4 „Marea Confruntare”, de la Bucureşti, cu George Zănoagă, fosta ispită de la show-ul TV „Insula Iubirii”, numai că, zilele trecute, acesta din urmă a suferit o accidentare şi s-a retras din competiţie.

În locul lui Zănoagă, în cuşcă, va intra un sportiv şi mai de temut – Laurenţiu Bucă. Slătineanul a stat o bună vreme în Anglia şi s-a antrenat cu unii dintre cei mai buni luptători de MMA din lume. Printre ei, şi fostul campion din Bellator – Michael Page, supranumit şi „VENOM”, care i-a fost partener lui Laurenţiu Bucă timp de 4 ani, la London Shootfighters. Probabil pentru a impresiona, cu câteva zile înainte de meciul cu vâlceanul Radu Zarioiu, Bucă a început să se laude şi cu alţi foşti parteneri de antrenamente – Daren Steward din UFC, Felix Klinkhammer, Carlos Vemola, Amir Albazi etc..

Pe Radu Zarioiu, singurul vâlcean care participă la competiţii la un nivel atât de ridicat, nu l-a impresionat. Din contră. După ce, în martie, când şi-a făcut debutul la profesionişti cu o victorie prin TKO, în runda 2, luptătorul de la Vâlcea spune că îl va bate măr şi pe noul adversar. Radu Zarioiu are 28 de ani şi 185 cm înălţime. Are deja o victorie importantă la profesionişti, cum spuneam, este campion european la MMA şi Kempo, are 24 de meciuri la amatori şi o experienţă de 15 ani de lupte greco-romane. Face sport de performanța de la vârsta de 7 ani. A început cu lupte greco romane, devenind campion național şi component al lotului olimpic. La 20 de ani, s-a apucat de Kempo şi a cucerit numeroase medalii de aur la campionatele naţionale şi europene. Pasiunea pentru MMA a dobândit-o tot în acea perioadă, iar la un moment dat, aşa cum se ştie, a şi decis să deschidă o academie de lupte la Rm. Vâlcea. Aceasta îi poartă numele şi este o sursă de sănătate şi echilibru pentru mulţi copii şi tineri din oraş.

Referindu-se la confruntarea de pe 24 iunie, Radu Zarioiu s-a arătat foarte încrezător: „Trebuie să recunosc că nu ştiu multe lucruri despre noul adversar, dar nici nu prea contează. Sunt extraordinar de bine pregătit fizic, tehnic şi psihic. Tuturor susţinătorilor mei, vâlcenilor şi nu numai, le promit un meci foarte frumos și de ținut minte. Şi cu această ocazie, ţin să le mulţumesc antrenorilor mei, Alin Barbu – kickboxing şi Silviu Jianu – care se ocupă de pregătirea mea fizică, sponsorilor, colegilor de la academie, familiei şi prietenilor! Le mulţumesc tuturor şi promit să-i fac mândri de mine şi de această dată!”.

Reamintim că Gala HEROES 4 „Marea Confruntare” va fi transmisă de Antena 1, pe 24 iunie, după ora 23:00. Toată gala va fi LIVE pe Antenaplay.ro, de la ora 19:30.