Puştii lui Mihai Duică au câştigat alte două meciuri în campionatul din Argeş

duica juniorul* grupa de 2008 de la AS Juniorul a câştigat partidele cu Dani Coman 2 şi Sporting Piteşti

În urmă cu câteva zile, grupa de 2008 de la AS Juniorul Rm. Vâlcea a disputat alte două meciuri în campionatul din judeţul Argeş. La fel ca şi în precedenta deplasare de la Piteşti, şi de această dată tinerii fotbalişti vâlceni au reuşit să se bucure de succes. Puşii lui Mihai Duică au învins cu scorul de 5-4 ACS FC „Dani Coman 2” şi cu scorul de 3-1 formaţia Sporting Piteşti. În primul meci, David Dobre a fost autorul unui hat-trick.

Au mai marcat Ianis Puşcaşu şi Robert Stoian. Dobre şi Stoian s-au regăsit pe lista marcatorilor şi în cea de-a doua partidă, cu Sporting Piteşti. În afara acestora, a mai înscris pentru formaţia vâlceană şi Daniel Iordache. În afara celor amintiţi, au mai făcut parte din lotul AS Juniorul pentru meciurile de la Piteşti şi au contribuit la cele două victorii: Radu Bogoslov, Darius Piţigoi, Sergiu Dulca, David Barbu şi Matteo Giuroiu. Următoarele etape din campionatul din judeţul Argeş dedicat copiilor născuţi în anul 2008 (Under 8) vor avea loc spre sfârşitul lunii mai. Atunci, AS Juniorul Rm. Vâlcea va da piept cu ACS Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena şi cu ACS Viitorul Argeş „Alexandru Duminică”.

AS Juniorul va susţine un cantonament la Olăneşti

Micuţii fotbalişti de la AS Juniorul vor profita de pauza din campionatul la care participă în judeţul Argeş pentru a susţine un stagiu de pregătire. Acesta este programat pentru sfârşitul acestei luni, mai exact pentru perioada 23-29 aprilie. Mihai Duică îi va duce pe elevii săi la Olăneşti. Vor avea acolo condiţii bune de cazare, masă şi recuperare după efort. Fotbaliştii de la AS Juniorul vor avea posibilitatea de a intra şi în sala de forţă. Bineînţeles, totul este posibil graţie efortului părinţilor, cărora Mihai Duică le-a mulţumit pentru susţinere. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button