Acasă Liga IV Puiu Niţulescu, la cea mai drastică înfrângere din carieră: „Nici când evoluam...

Puiu Niţulescu, la cea mai drastică înfrângere din carieră: „Nici când evoluam la ţânci sau mai maidan, nu am mai pierdut cu un asemenea scor!”

303
0

puiu nitulescuMINERUL BERBEŞTI – AS ŞIRINEASA 9-0

În ultimul meci din acest sezon, Minerul Berbeşti s-a impus fără probleme în faţa echipei AS Şirineasa, cu scorul de 9-0. Pentru Puiu Niţulescu, înfrângerea din „mină” a fost cea mai drastică din întreaga sa carieră în sportul-rege, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. „Aşa ceva nu am mai păţit de când m-am apucat eu de fotbal! Ca jucător, nici când jucam la ţânci sau pe maidan, nu am pierdut cu un asemenea scor! A fost pur şi simplu o ruşine şi-mi pare rău că jucătorii mei s-au făcut de râs. Practic, la Berbeşti, n-am avut pe teren 11 jucători, ci am dus lipsă de 11 jucători. De aceea, nici n-aş vrea să dau numele celor care au evoluat, ca să nu-i fac de râs! Totuşi, vreau să menţionez că cel mai bun jucător de pe teren a fost tânărul portar Florin Bărbuşi, care a mai scos alte 6-7 goluri! Iar spune multe despre ce s-a întâmplat la Berbeşti”, a spus Puiu Niţulescu.
Pe de altă parte, tânărul antrenor de la AS Şirineasa s-a declarat fericit pentru faptul că Dan Săraru a fost reales în funcţia de primar al comunei. „Sper ca anul viitor să fie cu totul altceva, să avem şi noi un lot bun şi o echipă cu care să ne batem pentru primele locuri în Liga a IV-a”, a precizat Niţulescu.