Acasă Box Pugilistul Adrian Mihai a dat lovitura carierei, fără să urce în ring!...

Pugilistul Adrian Mihai a dat lovitura carierei, fără să urce în ring! Trăiește clipe de vis

1813
0

Adrian Mihai a fost unul dintre pugiliștii de valoare pe care i-a avut Vâlcea. Sub comanda maestrului Marius Băluță a obținut rezultate importante pe plan național. A trecut, însă, prin momente de coșmar, care i-au marcat viața. În 2018 și-a pierdut tatăl, iar doi ani mai târziu și pe cel care i-a călăuzit pașii în viața sportivă și nu numai, Marius Băluță. După o perioadă de grea suferință, a apărut soarele și pe strada lui. Și-a găsit jumătatea și a continuat să activeze în sport. De aproximativ șapte luni, împreună cu foștii colegi Denisa Petre, Rafael Bucura și Răzvan Vâlcea inițiază tinerii care vor să practice box sau să ducă un mod de viață sănătos. Sunt antrenori/instructori de box la Sport House. Sala a fost deschisă la RO5, în Otroveni, vizavi de Kaufland. Zeci de copii învață tainele boxului aici. Antrenorii speră ca în timp o parte din elevii lor să ajungă să practice box și la nivel de performanță. În acest moment, Constantin Moise este dispus să muncească și are calitățile necesare pentru a performa în competiții. Va concura, în toamnă, la Campionatul Național de Cadeți. Se pregătește pentru a avea șanse la medalii. Tinerii care vor să practice sportul cu mănuși sunt așteptați la sală. Pentru înscrieri și alte informații, Mihai Adrian vă stă la dispoziție la nr. de telefon: 0758483072.

Revenind la viața personală a lui Adi, anul a început cum nu se putea mai bine pentru el. În week-end-ul trecut, a avut cununia civilă. A fost și ca un cadou cu ocazia onomasticii. S-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Daria Gabriela, care în vară îi va dărui un copil. Așadar, Adi îi calcă pe urme colegului Răzvan Vâlcea, care a devenit tătic anul trecut. Petrecerea dată în cinstea evenimentului din week-end a avut loc la un restaurant din oraș. Cu acest prilej, Mihai Adrian a aflat și dacă va fi tată de băiat sau de fetiță. Soția sa și colega Denisa Petre au ”elucidat misterul” din urmă cu două săptămâni, dar au păstrat secretul cu sfințenie. Adi a fost nevoit să-și ia mănușile. S-a chinuit mult cu ”adversarul”… un balon.

A reușit să dea, până la urmă, croșeul carierei. L-a spart, iar din el au apărut confetti albastre. Fostul boxeur va avea, așadar, un băiețel. Felicitări! Sarcină ușoară, mămicii! Micuțul este așteptat să vină pe lume în vară. Pe 23 septembrie, Adi și Daria ajung și în fața preotului. Se vor cununa religios, iar cel mic va primi taina botezului. Ceremoniile sunt urmate de petrecerea de nuntă și botez, care va avea loc la restaurantul Paradis, unde tânărul cuplu așteaptă toți prietenii.