Acasă Box Pugilista Mădălina Ciuma şi-a spulberat adversarele în Bulgaria. Se pregăteşte pentru Europenele...

Pugilista Mădălina Ciuma şi-a spulberat adversarele în Bulgaria. Se pregăteşte pentru Europenele Under 22

42
0

Zilele trecute, pugilista Mădălina Ciuma, eleva maestrului Nicolae Dobriţoiu, de la clubul Chimia Rm. Vâlcea, a participat la o acţiune iniţiată de FR Box pentru cu lotul naţional, în Bulgaria. Sportiva vâlceană, medaliată, recent, cu aur la Cupa României de Box pentru senioare, de la Sibiu, a confirmat aşteptările. A obţinut două victorii la turneul internaţional din Bulgaria. Şi-a spulberat adversarele de la categoria 69 kilograme. Mădălina a câştigat ambele meciuri prin abandonul adversarelor şi a cucerit medalia de aur.

”Pentru mine a fost primul concurs internaţional cu un nivel mai ridicat decât cel de pe plan naţional. Am avut două meciuri, primul cu o sportivă din Bulgaria, pe care l-am câştigat prin abandonul adversarei, iar în finală mi s-a opus o sportivă din Slovacia. Deznodământul a fost acelaşi, am câştigat tot prin abandonul adversarei şi am urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Antrenorii lotului naţional mi-au spus să mă pregăteasc în continuare, că sunt în calculele lor pentru Europenele Under 22, care ar putea fi peste două luni, în funcţie de evoluţia pandemiei. Ca şi obiective viitoare, mi-am propus să-mi apăr titlul naţional, să particip la cât mai multe competiţii internaţionale, să obţin rezultate notabile şi să ajung cât mai sus în box”, a declarat Mădălina Ciuma, după experienţa din Bulgaria.

”Mădălina e o sportivă ambiţioasă, puternică. Loveşte foarte tare. A început deja să obţină rezultate bune la nivel de senioare şi nu poate decât să mă bucure acest lucru. Sper ca rezultatele şi valoarea să-i fie apreciate, să i se ofere şansa să boxeze pentru România la competiţiile importante”, a spus şi Nicolae Dobriţoiu, antrenorul Mădălinei, de la clubul Chimia.