PSD Bălceşti a scăpat de baroneţul „Giovanni”. Pesediştii revin în partid. S-ar putea reîntoarce şi primarul de la Fârtăţeşti

Costi VoicescuAstăzi, la Bălceşti, în cadrul unei şedinţe la care au participat social-democraţi din localitate, deputatul Constantin Rădulescu, liderul PSD Vâlcea, dar şi foarte mulţi primari din sudul judeţului, s-a hotărât ca Ion Curelaru să reorganizeze filiala din acest oraş, după ce preşedintele acesteia, Marin Victor ar fi decis să părăsească partidul şi ar fi început negocierile pentru a trece la PER. Această informaţie ne-a fost confirmată şi de Eusebiu Veţeleanu şi de Mircia Gutău, în cadrul unei conferinţe de presă.

Vestea plecării lui „Giovanni” din PSD i-a făcut să revină pe foarte mulţi social-democraţi care, de-a lungul timpului, părăsiseră partidul. Întrebat ce se va întâmpla acum cu noii veniţi, Aurel Radu, Marian Ioja şi alţi câţiva apropiaţi ai fostului senator Dan Niţu, Costi Rădulescu a sugerat că organizaţia are loc pentru toată lumea. În cazul în care aceştia vor rămâne în PSD, Aurel Radu ar urma să fie viceprimar, iar Ion Beiu consilier al primarului Ion Curelaru. Un alt social-democrat important din sudul judeţului, Cristian Nedelcu, primarul municipiului Drăgăşani, prezent şi el la şedinţa de la Bălceşti, a declarat ieri că Ion Curelaru, colegul său, va câştiga detaşat alegerile locale. „Toţi social-democraţii din sudul judeţului, toţi primarii PSD şi chiar şi primari de la alte partide îl vor sprijini pe Ion Curelaru, vor sprijini comunitatea din Bălceşti. Noi, municipiul Drăgăşani, avem şi o asociere cu oraşul Bălceşti, în ceea ce priveşte parcurile industriale. Am colaborat foarte bine cu Ion Curelaru, este un primar bun, serios, preocupat în mod real de problemele comunităţii din Bălceşti şi care va face treabă în continuare, în ciuda resurselor reduse pe care le-a avut şi le are la dispoziţie”, a declarat Cristian Nedelcu. Edilul a adăugat că viitoarea conducere PSD a Consiliului Judeţean va regla însă şi această problemă şi avea foarte multe proiecte comune cu administraţiile publice din sudul Vâlcii.

Ieri, la Bălceşti, s-a discutat neoficial şi despre următoarea lovitură de imagine a deputatului Costi Rădulescu. Se pare că s-a schimbat ceva în zona de sud a judeţului şi ar fi posibilă revenirea lui Nicolae Voicescu, primarul de la Fârtăţeşti, care, de fapt, nici nu ar fi părăsit partidul. Este suficient ca liderul PSD Vâlcea să-l sune zilele viitoare şi să aibă o discuţie. Dacă va reuşi acest lucru, Constantin Rădulescu îşi va lăsa muţi adversarii de la PNL, care, pe 5 iunie, vor pierde Consiliul Judeţean.

 

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button