Acasă Liga 6 Probleme mari pentru Aly Glodeanu după afișarea notelor la BAC

Probleme mari pentru Aly Glodeanu după afișarea notelor la BAC

1871
0

Ultima zi din prima lună de vară a fost una fericită pentru mulți dintre sportivii vâlceni. Afișarea notelor obținute la Bacalaureat a reprezentat un moment de bucurie și pentru jucătorul echipei de Superligă Chimia Rm. Vâlcea, Aly Glodeanu, care este și arbitru, nu doar fotbalist. Fiul oficialului de la Chimia (Gabi Glodeanu) a promovat cu brio ”examenul maturității”. A obținut o medie peste 7, iar acum se pregătește pentru un sezon fierbinte, cu petreceri și multă distracție. După ce a luat BAC-ul, nu pe cel de la Giurgiu, ci chiar examenul după terminarea liceului, Aly a fost nevoit să onoreze niște pariuri. Sau cel puțin unul dintre ele. Frizerul său, Dragoș Luminăroiu, și el jucător de fotbal, l-a provocat și a obținut promisiunea că dacă obține medie de trecere, Aly se va tunde precum brazilianul Ronaldo la Mondialul din 2002. Marți, 30 iunie, după prânz, Glodeanu s-a prezentat la salon. Dragoș a avut milă de el. L-a aranjat astfel încât să poată ieși pe stradă, iar părinții să-l primească acasă. Doar că i-a dat puțină culoare. Aly are bretonul albastru. Mergea și alb-roșu, dar nu mai e la modă. Sunt culori de Divizia B, iar el joacă acum în altă Ligă :)).

Sunt foarte fericit. Am avut emoții, pentru că la un moment dat credeam că nu o să mai dăm examenul. M-am pregătit intens în ultima lună, în special la română și la istorie, pentru că la geografie nu aveam probleme. Tata mi-a cerut o medie peste 7 și am obținut-o. Nu știu care va fi recompensa. E clar că vom avea și o mică petrecere, cu toți prietenii mei, cu Vali Mihalcea, Gabi Neacșu, de la Rapid, Vlădoi, cei de la Dăești, Dima, Proteasa, Marionoiu, Zotică și restul grupului. Le mulțumesc și băieților de la Chimia, care tot timpul m-au încurajat și s-au interesat de situația mea. Mă refer la Cipri Vlădoi, Cosmin Băița, «Țuțu» și toți ceilalți. De la Chimia a mai dat bacalaureatul și Cristian Barbu. Și el a trecut cu bine peste examen. Acum, în perioada imediat următoare, ne puteam axa pe distracție și pe fotbal. Nu știu încă unde o să joc, având în vedere faptul că nu mai sunt junior. Sunt câteva variante. Mă voi decide în următoarea perioadă. O să continui și cu arbitrajul. În iarnă, vreau să dau la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi. De asemenea, vreau să urmez Facultatea de Educație Fizică și Sport”, a spus Aly Glodeanu, referitor la planurile sale de după promovarea ”examenului maturității”.

În altă ordine de idei, Glodeanu Jr. mai are un pariu de onorat și asta ar fi cea mai mare problemă. A pus la bătaie 100 de euro. A promis că îi oferă această ”primă” lui Vali Mihalcea dacă obține la BAC o medie mai mare decât a atacantului de la Minerul Costești. Aly trebuie să bage mâna adânc în buzunar. Vali îl așteaptă să-și onoreze pariul. Glodeanu speră să scape cu o limonadă. (S.S.)