Acasă Liga IV Primarul Săraru nu a uitat scandalul de la Brezoi din sezonul trecut

Primarul Săraru nu a uitat scandalul de la Brezoi din sezonul trecut

93
1

* meciul cu Lotru Brezoi, prefaţat de alesul local din Şirineasa: „Va fi vorba doar de o revanşă sportivă, aşa că o să ne mulţumim să le repetăm adversarilor scorul final de câteva ori şi nimic mai mult”

În următoarea rundă din Liga a IV-a, AS Şirineasa va întâlni, la Ioneşti, pe Lotru Brezoi, iar duelul este privit ca o adevărată revanşă, din punct de vedere sportiv, de primarul Dan Săraru. Motivul? Incidentele reprobabile care s-au produs la meciul disputat în returul sezonului trecut, la Brezoi.
„Sper să mai bifăm încă trei puncte în acest duel, în care avem de luat şi o revanşă din punct de vedere sportiv. Nu am uitat scandalul care s-a iscat în returul sezonului trecut, la Brezoi, într-un meci la care nu am fost prezent, dar pe parcursul căruia s-au întâmplat unele lucruri neplăcute între jucătorii celor două echipe, unii dintre ai noştri fiind chiar bătuţi. Duelul s-a lăsat cu o seamă de sancţiuni, din păcate majoritatea însă în defavoarea echipei AS Şirineasa, cu suspendări şi cu amenzi mai multe pentru jucătorii noştri, decât pentru adversari. Acum, va fi vorba doar de o revanşă sportivă, aşa că o să ne mulţumim să le repetăm de câteva ori scorul final şi nimic mai mult!”, a spus Săraru.

Un gol controversat a generat conflictul de la poalele Ţurţudanului

În meciul jucat pe 22 mai, la poalele Ţurţudanului, şi încheiat pe teren la egalitate (1-1), spiritele s-au inflamat după ce arbitrul de centru Alin Croitoru a validat golul prin care Lotru a egalat. Decizia centralului a survenit însă ca urmare a semnalizării arbitrului asistent Virgil Teodorescu, care a considerat că mingea a depăşit în aer linia porţii.
Conflictul dintre jucătorii celor două echipe s-a agravat în minutul 90, atunci când Croitoru a sancţionat un henţ al lui Băcanu, care-a ripostat şi l-a lovit cu pumnul în piept pe central, astfel că fotbalistul de la AS Şirineasa a încasat imediat cartonaşul roşu. În acel moment, scandalul a degenerat, iar un alt jucător al echipei oaspete (Grigore) l-a lovit la rândul său pe arbitrul de centru, care a căzut la pământ. Ulterior, a fost eliminat şi portarul echipei din Brezoi, Dan Vârtopeanu, după ce a bruscat un adversar în încercarea de a-l apăra pe Alin Croitoru.

Nicolae CIUCESCU

1 COMENTARIU

  1. dah e adevarat ceea ce spuneti… dar nu uitati si de scandalul din tribune…. Intre cele 2 echipe de juniori ale acestor cluburi. De acolo a pornit totul;)