Acasă Administratie Primarul din Gușoeni este un tată mândru! Fiica sa a obținut a...

Primarul din Gușoeni este un tată mândru! Fiica sa a obținut a doua notă pe țară la examenul pentru titularizare în învățământ!

2119
0

Dincolo de realizările din plan administrativ, primarul din Gușoeni, Nicolae Concioiu, se mândrește și cu cei doi copii ai săi, cu Alex, care lucrează de câțiva ani în administrație, dar și cu Iulia Nicoleta, care i-a dăruit doi nepoței, o fetiță care are șapte ani și jumătate și un băiețel care trece deja în clasa 0. Iulia este soția fotbalistului Florentin Tortolea, care evoluează pentru CS Gușoeni. A intrat în învățământ anul trecut. A avut 13 clase la care a predat. Este specializată în pregătire instruire practică economic-administrativ comerț și servicii. A terminat Facultatea de Științe Economice, este în anul 2 la Master (specializarea audit în sistem public și intern), iar în această vară a finalizat studiile și la a doua facultate, de Drept. A luat definitivatul cu nota 9,20, iar pe 29 iulie a mers și la examenul de titularizare. Săptămâna aceasta s-au afișat rezultatele. Iulia Nicoleta Tortolea a obținut a doua notă pe țară pe specializarea ei (comerț maiștri instructori). A luat 9,45, rezultat care îi permite să devină titulară pe post în învățământ. Va continua să predea la Liceul Tehnologic ”Brătianu” din Drăgășani.

Concluzionând, Iulia e soție, mamă a doi copii, profesor-maistru, absolventă a două facultăți, studentă la master și cea mai bună participantă din județul Vâlcea (a doua pe țară) la concursul de titularizare în învățământ, pe comerț (maiștri instructori). Foarte tare! Felicitări și mult succes în activitatea profesională!