Acasă Politica Primarii PNL din Vâlcea, în vizită la Bruxelles

Primarii PNL din Vâlcea, în vizită la Bruxelles

1220
0

– cu avocatul Victor Stănculescu, deputatul Buican şi europarlamentarul Cristi Buşoi

Avocatul Victor Stănculescu se ţine de cuvânt. Zilele trecute, şprijinit de deputatul Cristian Buican, l-a convins pe europarlamentarul Cristian Buşoi să organizeze o deplasare a primarilor PNL din judeţul Vâlcea în Belgia, la Bruxelles, în perioada 17-19 octombrie.

Delegaţia va fi formată din 50 de persoane şi va vizita, printre altele, Palatul Regal şi serele Laeken, Turnul Japonez şi Pavilionul Chinezesc. În prima zi, liberalii vor face un scurt popas şi la Atomium, iar seara se vor putea plimba prin centrul vechi al Bruxelles-ului, Grand Place. A doua zi, liberalii vor merge la Parlamentul European, unde vor lua prânzul şi vor fi puşi în temă cu cele mai recente decizii şi planurile de viitor ale UE, iar după amiaza vor putea continua să descopere atracţiile capitalei belgiene – Catedrala Sfinţii Michael şi Gudula, Grădina Botanică, Galeriile Saint Hubert, precum şi impresionantele muzee şi palate din zonă. În cea de-a treia zi, primarii şi ceilalţi reprezentanţi ai PNL care îi vor însoţi vor putea face cumpărături la Rue Neuve, iar la ora 19.55 vor decola de pe Aeroportul Naţional Brussels Zaventem, cu direcţia Bucureşti.


Cristian Buşoi este primul europarlamentar care se gândeşte la primarii PNL din Vâlcea şi organizează o astfel de deplasare. Întâmplarea face că, anul acesta, s-a întrerupt într-un mod nefericit tradiţia mini-vacanţei pe care liberalii o aveau pe litoralul bulgăresc, un bun prilej pentru ei să socializeze, să se apropie şi să schimbe idei.

Pentru cei care nu ştiu, principala interfaţă dintre PNL Vâlcea şi europarlamentarul Cristian Buşoi a fost şi este Claudia Benchescu, lidera CSL, o tânără de perspectivă care, în 2009, a candidat pentru PE şi care, de-a lungul timpului, s-a dovedit a fi o puternică susţinătoare a judeţului nostru la Bucureşti.