Liga V

Primăria Slătioara aşteaptă de doi ani ca Executivul să aloce banii pentru baza sportivă

Sorin Romcescu, ca mulţi alţi primari din judeţ, aşteaptă deblocarea fondurilor pe Ordonanţa 7, pentru a finaliza lucrările de modernizare a bazei sportive din comuna Slătioara. Alesul PSD susţine că, până acum, nu a primit niciun leu de la Guvern. În schimb, Consiliul Judeţean Vâlcea a alocat încă de anul trecut cota de cofinanţare, în valoare de 2 miliarde lei vechi.
„Modernizarea stadionului a început acum doi ani, iar cu banii pe care i-am încasat de la CJV am nivelat suprafaţa de joc, am împrejmuit-o şi am construit vestiarele şi tribuna”, ne-a spus viceprimarul comunei, Cornel Ştefan. Autorităţile locale din Slătioara se bucură măcar că, la finele lui 2011, cu câteva săptămâni înainte de căderea primilor fulgi de nea, suprafaţa de joc a fost însămânţată. „Din acest punct de vedere, putem spune că zăpada din ianuarie şi februarie a avut un efect bun pentru firele de gazon, deoarece le-a asigurat umezeală suficientă, dar şi căldura necesară”, a conchis Cornel Ştefan.
Conform devizului, valoarea totală a bazei sportive din Slătioara este de aproximativ 7 miliarde de lei vechi, iar termenul de execuţie a fost fixat pentru data de 31 decembrie 2012.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button