Primăria Râmnicului va solicita un audit şi la CSM

rufa cataScrutinul din 10 iunie a consfinţit alegerea liberalului Emilian Frâncu în funcţia de primar al Râmnicului. Imediat au apărut primele zvonuri cum că noul edil ar fi dispus să analizeze atent termenii în care a fost cedat clubul din Zăvoi către finanţatorul Cătălin Rufă, dar şi modul în care s-au cheltuit banii primăriei (care deţine în continuare 33 la sută din CSM), în perioada septembrie 2010 – mai 2012.

Din acest motiv, Primăria Râmnicului va solicita un audit la echipa de fotbal din Zăvoi, pe tema investiţiilor realizate în ultimii ani, cu scopul de a vedea dacă există grave nereguli financiare.
Aşa cum se cunoaşte, în urmă cu un an şi jumătate, clubul a încasat de la Juventus Torino 450 de mii de euro, de pe transferul portarului Laurenţiu Brănescu. Potrivit afirmaţiilor acţionarului majoritar Cătălin Rufă, aceşti bani s-au epuizat acum mai bine de o jumătate de an. „E normal să se verifice pe ce s-au dus banii. Lumea nu trebuie să uite însă că acest club a trăit bine datorită unei bune gestionări a fondurilor pe care le-am avut la dispoziţie. Dacă nu mă înşel, acum trei-patru ani, CSM-ul avea un buget anual de 700-800 de mii de euro, bani aduşi, în mod deosebit, de la stat. Eu am adus bani de la mine de-acasă şi de pe urma vânzării lui Laurenţiu Brănescu”, a spus Rufă. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button