Preşedintele de la Viitorul 2012 Budeşti, Bebe Nedeluş, comparat cu Mitică Dragomir

Nedelus Gheorghe (1)Antrenorul Viorel Ciofâcă are mare încredere în potenţialul echipei Viitorul 2012 Budeşti şi în cea de-a doua parte a sezonului, când speră să obţină numai victorii pe linie în cele 6 meciuri din play-out. Tehnicianul l-a lăudat pe Bebe Nedeluş (preşedintele formaţiei din localitatea administrată de primarul Gheorghe Mirea şi viceprimarul Ionel Vlădulescu), pentru transferurile realizate în pauza de iarnă. „Lui Bebe Nedeluş, i-am pus deja porecla «Mitică Dragomir» pentru munca pe care o depune la Budeşti! Nu de alta, dar se pricepe la toate, iar pe deasupra a făcut şi transferuri bune în iarnă! Sunt convins că împreună o să realizăm lucruri frumoase la Viitorul 2012 Budeşti.

Pentru noi, urmează play-off-ul, când sperăm să mergrem, de asemenea, tot din victorie în victorie. Acesta e obiectivul pe care ni l-am propus pentru cea de-a doua parte a sezonului!”, a spus Ciofâcă, după meciul cu Stejarul 2009 Vlădeşti, de duminica trecută.
În încheiere, antrenorul de la Viitorul 2012 Budeşti a apreciat şi efortul depus de trupa lui Cristi Zotică, în partida din ultima rundă a sezonului regulat. „Din câte am observat, la Vlădeşti sunt mulţi jucători tineri şi talentaţi. Dacă noi nu facem niciun antrenament pe săptămână, «stejarii» au o cu totul altă situaţie. Zotică îi pregăteşte atent pe cei tineri, marţea şi joia, iar acest lucru s-a văzut şi în meciul împotriva noastră, prin condiţia fizică foarte bună pe care elevii săi au arătat-o”, a conchis Viorel Ciofâcă. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button