Acasă Liga II Preşedintele CJA Vâlcea a arbitrat în Ghencea ultimul meci al etapei inaugurale...

Preşedintele CJA Vâlcea a arbitrat în Ghencea ultimul meci al etapei inaugurale din Liga a II-a! A acordat penalty pentru Steaua, în minutul 90+3

60
0

Etapa I din Liga a II-a de fotbal din România s-a încheiat marţi seară cu meciul dintre două formaţii din Capitală. CSA Steaua Bucureşti a întâlnit-o pe Metaloglobus. Partida din Ghencea a fost arbitrată de un vâlcean. Preşedintele CJA, Cătălin Buşi, s-a aflat la centru, în Ghencea, iar la cele două linii Alexandru Vişan, din Galaţi şi Cosmin Bojan, din Tg. Mureş. Ca observator de arbitri a fost delegat Ionuţ Borcan, din Ploieşti.
Înainte de a debuta în noul sezon, roş-albaştrii au aflat că nici în acest sezon nu pot promova. Sunt patru formaţii din 20, din eşalonul secund, care se află în această situaţie. Nici Dumbrăviţa, Slatina şi Baia Mare nu au dreptul de a face pasul către Superligă. Şi Şelimbăr avea probleme în acest sens, însă s-ar fi rezolvat, între timp. Oricum, dintre cele patru, probabil doar Steaua se gândea la Liga I.
Partida de pe Ghencea s-a încheiat la scorul de 1-1. Bodişteanu a adus gazdele în avantaj în minuttul 45+2, iar Herea a egalat după pauză, în minutul 50. Buşi a indicat punctul cu var în minutul 90+3, la ultima fază a meciului. A acordat penalty Stelei. Chipirliu a ratat lovitura de pedeapsă.