Diverse

Premii, concursuri inedite, distracţie, bere şi multă voie bună, cu Văru` Săndel, la Poiana Ciucaş, în Ostroveni

Duminică, 23 iunie, a fost nebunie în Ostroveni. Ştrandul cu apă dulce şi sărată a fost luat cu asalt de mii de oameni, vâlceni, dar şi mai mulţi argeşeni, olteni, doljeni, gorjeni şi nu numai, care au găsit o oază de sănătate şi răcoare în Râmnic. Tot în zonă a mai existat o altenativă de distracţie, voie bună şi multă bere. Poiana Ciucaş şi-a deschis porţile pe malul lacului Ostroveni, unde a fost amenajat un spaţiu cu cinci foişoare, cu mese şi bănci, cinci grătare din tablă de oţel, o staţie de colectare selectivă a deşeurilor şi o poartă de acces. Nu au lipsit jocurile interactive, nici premiile surpriză (pălării de soare marca Ciucaş, desfăcătoare de bere personalizate, recipiente termoizolante, dar şi o tombolă pentru o bicicletă simpatică), berea rece, muzica şi voie bună, asigurate de Văru’ Săndel – ambasadorul Ciucaş. „Poiana Ciucaş”, de la Râmnicu Vâlcea, se alătură celorlalte 23 de astfel de spaţii amenajate în 19 judeţe din România. Caravana a plecat, amenajările au rămas.
„Ciucaş, liderul pieţei de bere din România, a fost mereu aproape de natură. Platforma noastră de comunicare, ‘Natură curată, relaxare adevărată’, reflectă esenţa brandului Ciucaş, care promovează relaxarea autentică în mijlocul naturii. Prin aceste spaţii de relaxare, ne dorim să aducem Ciucaş mai aproape de consumatori, oferindu-le locuri speciale unde se pot relaxa, pot face un grătar şi se pot bucura de o bere rece Ciucaş la umbra foişoarelor. Caravana Ciucaş nu este doar un eveniment, ci o experienţă autentică, oferind amatorilor de picnic şi grătare ocazia de a se bucura de frumuseţea naturii într-un mod inedit şi relaxant. Fiecare poiană pe care am amenajat-o este gândită să ofere vizitatorilor o atmosferă unică, în care să se poată relaxa şi să se conecteze cu mediul înconjurător. Evenimentele din cadrul caravanei au scopul de a inaugura aceste noi spaţii de relaxare, aducând voie bună prin Vărul Săndel şi activităţi distractive pentru toţi participanţii”, a declarat Veronica Păniţă, Senior Brand Manager Ciucaş.
”Prin aceste iniţiative, Ciucaş îşi propune şi doreşte să aducă oamenii mai aproape de natură şi să contribuie la protejarea şi aprecierea peisajelor autohtone. Încurajăm comunităţile locale să redescopere şi să valorifice frumuseţea naturii, oferindu-le spaţii de relaxare autentică. Fiecare poiană amenajată şi fiecare eveniment organizat reprezintă un pas înainte către un viitor mai verde şi mai sustenabil pentru România. Prin grija pentru mediu şi promovarea unor practici ecologice, Ciucaş speră să inspire consumatorii să protejeze şi să conserve natura, asigurându-se că generaţiile viitoare se vor bucura de aceleaşi peisaje minunate”, au mai transmis reprezentanţii Ciucaş.

Articole Similare

Back to top button