Fără categorieLiga IVFotbal

Preloiu şi Drăgan au semnat victoria echipei din oraşul vinului

Florin Lupu* primul jucător a marcat un hat-trick, iar cel de-al doilea şi-a trecut în cont o „dublă”

OLT TISA OTEŞANI – CN „GIB MIHĂESCU” DRĂGĂŞANI 4-5

Tinerii fotbalişti de la Colegiul Naţional „Gib Mihăescu”, din Drăgăşani, au obţinut toate cele trei puncte puse în joc în partida pe care au jucat-o duminica trecută, în fieful echipei Olt Tisa Oteşani. Meciul s-a încheiat cu scorul de 5-4 pentru formaţia antrenată de Florin Lupu, care a condus şi la pauză, cu 3-1. Vlăduţ Preloiu a marcat un hat-trick pentru trupa din oraşul vinului, iar Alexandru Drăgan şi-a trecut în cont o „dublă” în acest duel.

„Nu a fost deloc un meci uşor, aşa cum s-ar fi aşteptat mulţi! Am condus cu 2-0 şi 3-1, iar apoi ne-am desprins la 5-2, dar adversarii au revenit în joc pe final şi s-au apropiat până la 5-4. Interesant e şi faptul că, la 3-2 pentru noi, Olt Tisa a ratat şi un penalti! Dacă ar fi egalat situaţia, nu se ştie ce se mai putea întâmpla până la final. Una peste alta, sunt mulţumit că am câştigat, erau importante punctele, pentru că, ştiţi cum se spune, rezultatul contează!”, a spus Florin Lupu, antrenorul echipei CN „Gib Mihăescu” Drăgăşani.
„Mi-a fost puţin teamă de acest meci. Pe terenul din Oteşani nu am jucat niciodată, aşa că nu ştiam exact cum vor decurge lucrurile. Câştigasem cu 7-2 în tur, dar în deplasare chiar era cu totul altceva. M-am temut de faptul că jucătorii mei s-au mai aflat în avantaj şi la Laloşu, şi la Frânceşti, şi la Drăgoeşti, dar n-am câştigat niciunul dintre meciurile acestea. Sunt momente când jucătorii mei fac multe greşeli, deoarece sunt tineri, iar asta ne costă. Sper să nu se mai întâmple în play-off, astfel încât să ocupăm un loc cât mai bun în Top 5!”, a conchis Lupu. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button