Acasă Diverse Portarul SCM-ului, Diana Ciucă, şi-a anulat vacanţa. A ajuns din nou la...

Portarul SCM-ului, Diana Ciucă, şi-a anulat vacanţa. A ajuns din nou la Naţională

198
0

Vineri, 20 noiembrie, handbalistele echipei SCM Rm. Vâlcea, care nu au fost convocate la echipele naţionale în perspectiva ultimelor pregătiri pentru Campionatul European au intrat într-o scurtă vacanţă, care se va întinde până pe 3 decembrie. Portarul Diana Ciucă nu a avut timp să-şi facă planuri. Aceasta a fost convocată de urgență la prima reprezentativă a României după ce Yuliya Dumanska nu a mai ajuns la timp la lot. Dumanska fusese blocată la Koprivnica după ce în cadrul lotului echipei Podravka s-au descoperit cazuri de Coronavirus. Luni, Yuliya s-a întors în România și aștepta rezultatele ultimului test pentru a afla dacă se poate alătura ”tricolorelor”.

Diana a scăpat recent de COVID-19. Ciucă s-a aflat în lotul lărgit al României, însă nu fusese păstrată de Bogdan Burcea pentru turneul final. SCM nu avea nicio jucătoare la Naţionala României. Acum, rămâne de văzut care va fi decizia finală în privința componenței lotului.

”Tricolorele” vor disputa primul meci de la Euro, în Danemarca, pe 3 decembrie, contra Germaniei. (FOTO: Facebook Diana Ciucă)