Acasă Liga IV Podium neschimbat după etapa a XIV-a! SCM, cinci ”boabe” cu Băbeni

Podium neschimbat după etapa a XIV-a! SCM, cinci ”boabe” cu Băbeni

488
0

SCM Rm. Vâlcea a obținut un nou succes concludent. FC Băbeni nu a avut forța necesară pentru a se opune echipei râmnicene. Elevii lui Gabi Mangalagiu s-au impus cu scorul de 5-0. A fost 3-0 încă după primele 45 de minute. Partida de pe Municipal a fost arbitrată de Iulia Demetrescu, oficial FIFA, care tocmai s-a întors din Italia. Joi a condus meciul din Liga Campionilor, la feminin, de la Torino, dintre Juventus și Arsenal.

Scorul, în Zăvoi, a fost deschis în minutul 16, de către George Neacșu. În minutul 19, Bogdan Lăzărescu a dublat avantajul gazdelor. Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 26 de Marian Roșianu. SCM a avut și cinci juniori în același timp pe teren: portarul Răzvan Gherguș, Vlad Ionescu, Lazăr, Rotaru și Turcu, ultimul reușind să și înscrie în partea secundă. Luca s-a lipit de gol și în runda precedentă. Alexandru Diaconescu, în minutul 77, a închis tabela la 5-0.

În ultima etapă a anului, SCM se va deplasa la Malaia. Va da peste un teren neprietenos și nu e exclus chiar să fie condiții cu adevărat de iarnă, cu frig, zăpadă și alte inconveniente de acest gen.