PNL a început să-şi ia mâna de pe Gică Păsat

valcu samoil– „Când vom veni cu o conducere serioasă la Consiliul Judeţean, atunci ne vom uita ce facem cu turismul şi cu toate celelalte probleme”, a declarat Samoil Vâlcu, unul dintre membrii importanţi ai PNL Vâlcea

La CET Govora este nevoie de restructurare, întrucât schema de personal a operatorului de termoficare este sufocată de birocraţi, consideră prim-vicepreşedintele PNL Vâlcea, Samoil Vâlcu. Acesta face apel la politicieni să înceteze să mai jefuiască judeţul, deoarece riscă să ajungă la puşcărie. Nu în ultimul rând, Vâlcu promite că atunci când PNL va veni cu o conducere serioasă la CJ, vor fi rezolvate principalele probleme ale judeţului. Când a spus acest lucru, Vâlcu s-a gândit probabil cu jenă la actuala conducere a CJ, reprezentată de un om care este urmărit penal de DNA.

„Axul în jurul căruia s-a învârtit Vâlcea a fost Oltchim. Toată lumea a beneficiat de el, toţi au supt cât au putut din el. Politicienii au profitat la maxim iar apoi s-au mutat la CET. Acum se întreabă ce facem cu CET. Păi avem o grămadă de oameni angajaţi, ce să facem?! Întrebarea e: pe cine ţinem acolo, îi păstrăm numai pe birocraţi, numai pe cei din birouri sau pe oamenii care mai şi muncesc? Cei care deţin managementul CET-ului trebuie să decidă cine rămâne şi cine pleacă. Trebuie să producem cărbune ieftin, să se fure mai puţin. Când vom veni cu o conducere serioasă la Consiliul Judeţean, atunci ne vom uita ce facem cu turismul şi cu toate celelalte probleme. Oamenii politici trebuie să înţeleagă că s-a terminat cu furatul. Te iau, dai cu subsemnatul! Trebuie însă să se procedeze şi la recuperarea prejudiciului”, a declarat Samoil Vâlcu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button