Acasă Politica Pîrvulescu, ajutat de Masonerie să obţină gratuit pentru Râmnic fosta unitate militară...

Pîrvulescu, ajutat de Masonerie să obţină gratuit pentru Râmnic fosta unitate militară de la Vlădeşti?

947
0

Există informaţii cum că transferul fostei unităţi militare de la Vlădeşti din patrimoniul Universităţii din Piteşti în cel al municipiului Rm. Vâlcea nu este posibil fără acordul guvernatorului Mugur Isărescu şi al ambasadorului Mircea Perpelea, cei doi demnitari având planuri mari, până la un punct, cu acea proprietate.

Ei bine, toţi liderii politici din judeţ par să ştie acest lucru şi tocmai de aceea nu i-au luat prin surprindere recentele declaraţii ale viceprimarului Virgil Pîrvulescu. Reamintim că, în urmă cu câteva săptămâni, edilul PNL a anunţat că poate şi va obţine gratuit pentru municipiu fosta unitate militară de la Vlădeşti. Asta după ce, ani buni, Mircia Gutău n-a reuşit să câştige acea proprietate nici măcar oferind ceva la schimb. Se pare că, înainte de a lansa această „BOMBĂ” pe piaţă, Pîrvulescu a avut discuţii cu fraţii săi de la Marea Lojă Naţională din România şi i-a convins să-l ajute.

Săptămâna trecută, Virgil Pîrvulescu a depus la Primărie proiectul de hotărâre și referatul de aprobare prin care îşi asumă trecerea în patrimoniul oraşului a unor terenuri care însumează 72.56 ha, în vederea edificării următoarelor investiţii: – Parc Industrial 42.57 ha şi – cămine muncitoreşti / locuinţe sociale – Priza Olt – 0.96 ha. „Suprafața de 29.03 ha va fi utilizată pentru: a) Spital Municipal (Îngrijiri paliative); b) Parc științific și tehnologic „Cooperare între știință și mediul de afaceri”; c) HUB IT. Eu mi-am asumat această misiune grea care constituie și o provocare imensă! Dumneavoastră ați votat 23 de consilieri locali și un primar ce are în subordine un aparat de specialitate care trebuie să marșeze în direcția dorită de către dumneavoastră! Acum să vedem cine se opune dezvoltării orașului nostru! Doar așa îi vom ști pe cei ce nu iubesc orașul nostru!”, a transmis reprezentantul PNL.