Acasă Karate Pierderea grea pentru doi sportivi vâlceni, în Săptămâna Luminată!

Pierderea grea pentru doi sportivi vâlceni, în Săptămâna Luminată!

964
0

Bogdan și Mihaela Gogoloși s-au întors de câteva zile de peste Ocean. La Las Vegas și Vancouver au obținut unele dintre cele mai mari performanțe din cariera lor în karate. Nu au apucat să se bucure cum se cuvine alături de familie de realizările lor. Mama Mihaelei s-a stins din viață. ”Viespe” și soția sa au transmis celor care îi iubesc, sportivi și prieteni apropiați, mesaje referitoare la greaua suferință prin care trec.

”Ai fost o EROINĂ și așa ai murit! Cu atât mai mult te-a iubit Dumnezeu, te-a luat în săptămana LUMINATĂ. Porțile RAIULUI îți sunt deschise. Să-ți fie sufletul fericit, plin de pace și de Lumină. Mulțumesc pentru absolut tot, MAMĂ. Abia aștept Revederea noastră, cândva. Până atunci, știu că este durerea mea, dar tu ai scăpat de chin și acum te bucuri de revederea celor dragi de dincolo, în special de cea a fiului tău mult iubit. TE IUBESC! MULȚUMESC că m-ai așteptat și m-ai lăsat să-ți fiu aproape în ultima clipă, la fel cum mi-ai fost TU mie toată viața”, a postat Miky Gogoloși, pe o rețea de socializare.

”De la extaz la agonie…cum perfect a descris soția mea această situație… Nici nu am apucat să ne bucurăm bine de cele mai bune rezultate obținute de noi și a venit acest moment tragic…
Mama soacră, „Mamaie”, ne-a așteptat să revenim acasă, să își simtă fata alături pentru a trece în lumea celor drepți. Mulțumim pentru tot, te iubim și promit să am grijă de fata mult iubită! Odihnește-te în pace!

Viața de sportiv nu este întotdeauna așa cum pare din exterior… în spatele rezultatelor, pe lângă muncă sunt și multe sacrificii. Nu puține sunt momentele când competițiile sau cantonamentele te răpesc de la a fi alături de cei dragi în momentele importante fie ele fericite sau triste. Așa se întâmplă și acum când fix la ora înmormântării, va trebui să fiu în concurs la Campionatul Național…”, a fost mesajul lui ”Viespe”.

Condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească-n pace!