Acasă Fără categorie Pierdere imensă suferită de doi atleți vâlceni! Întreaga suflare sportivă din județ...

Pierdere imensă suferită de doi atleți vâlceni! Întreaga suflare sportivă din județ este alături de ei

4109
0

Frații Luca și Iarina Ungureanu sunt doi dintre cei mai valoroși tineri atleți din județul Vâlcea. Trec printr-o perioadă extrem de grea. Au suferit o pierdere inestimabilă. Mama acestora, Anca, s-a stins din viață vremelnic. CS Vâlcea 1924, antrenoarea atleților, Alina Enescu și întreaga suflare sportivă din județ sunt alături de Luca, Iarina și cei apropiați. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în pace! Atașăm, în continuare, și mesajul emoționant transmis de valoroasa atletă vâlceană, la despărțirea de părintele său:

”Nu e ușor să exprimi în câteva propoziții iubirea și admirația față de o persoană atunci când, de fapt, întregul vocabular nu poate fi de ajuns pentru ca ele să fie rostite cum se cuvine.
Regretele nu-și mai au rostul, “dacă”-urile nu fac nicio diferență, iar mulțumirile sunt mult prea multe. Ce este de învățat? Ființa, oricât ar fi ea de frumoasă, bună, ambițioasă, iubitoare și empatică, tot efemeră este.
Draga noastră mămică, soție, surioară, prietenă, colegă. Îți mulțumim pentru toate zâmbetele calde, îmbrățișările strânse, râsul contagios, gândurile curajoase care ne-au făcut viața mai frumoasă. Oricine a avut prilejul de a se intersecta măcar o dată cu tine se poate considera un om norocos, căci o femeie la fel de puternică, cu atât de multă voință de a lupta, este greu de întâlnit. Totuși, în ciuda tuturor încercărilor nemărginite de a câștiga, destinul lacom este cel ce decide, iar de data asta a vrut el să fie învingător.
Îngerul nostru cu chip de om, nu vei fi uitată niciodată. Bunătatea ta va fi reperul după care ne vom ghida de-a lungul existenței noastre, iar amintirea Ancăi pe care noi o știm nu se va estompa nici odată cu timpul trecător, nici odată cu alte experiențe trăite.
Mulțumiri nenumărate doctorilor, asistentelor, oamenilor ce au donat sânge la momentul potrivit. Toate eforturile au însemnat enorm pentru membrii familiei și cei apropiați. Drum lin către ceruri, om frumos!”

Multă putere, copii frumoși!