Acasă Diverse Petrecere de pomină în familia cântăreţei Nineta Popa Ionescu. Nepoata, Annellice, arbitru...

Petrecere de pomină în familia cântăreţei Nineta Popa Ionescu. Nepoata, Annellice, arbitru de fotbal, a promovat cu brio examenul maturităţii

1265
0

Printre absolevenţii de liceu care, săptămâna trecută, au susţinut examenul de bacalaureat s-a regăsit şi nepoata îndrăgitei cântăreţe de muzică populară Nineta Popa Ionescu şi a impresarului/organizator de evenimente Constantin Ionescu. Este vorba despre Annellice Ionescu, fiica lui Dobrin Ionescu, de la Frânceşti. Annellice a făcut liceul la Colegiul Naţional ”Mircea cel Bătrân”. Este şi arbitru de fotbal. La BAC, Anne a luat 9 la română, 9 la geografie şi 9,35 la istorie. A obţinut o medie de 9,11, care nu a mulţumit-o pe deplin.

”Am vrut să fac contestaţie, mă aşteptam la mai mult, dar tatăl meu a zis că nemulţumitului i se ia darul, că nu are rost, că am peste 9 şi e bine, pot să merg la facultate unde îmi doresc. La admitere contează şi media din anii de liceu. Cu cea de la BAC, am o medie de 9,37 pentru admitere. Aş vrea să merg la UNEFS, la Bucureşti, însă există şi varianta Piteşti. Ideea este să intru pe locurile de buget. Vreau să continui şi cu arbitrajul. Mă voi pregăti în speranţa că voi reuşi, la un moment dat, să promovez la Liga a III-a. Nu ştiu dacă voi primi vreun cadou pentru rezultatele obţinute la Bacalaureat. Se lasă aşteptat. Tat m-a întrebat ce prefer, moral sau material? Nu sunt pretenţioasă. Petreceri am tot dat în ultima perioadă. De când s-au ridicat restricţiile, am dedicat timp mai puţin studiului. Nu am fost tocilară. Am învăţat puţin câte puţin, când a trebuit. Am stat mai mult în plimbări în ultimele săptămâni. După afişarea rezultatelor m-au sunat şi bunicii, m-au felicitat. Nu e nevoie de alte cadouri. Am avut parte de o petrecere de majorat frumoasă”, a declarat Annellice Ionescu, după ce a mai trecut cu bine de un alt obstacol important din viaţă. (S.S.)