Acasă Liga V Petrecere cu lăutari pentru AS Bărbătești! Consilierii locali și-au donat indemnizațiile pentru...

Petrecere cu lăutari pentru AS Bărbătești! Consilierii locali și-au donat indemnizațiile pentru echipa de fotbal. Primarul, în mijlocul jucătorilor

1383
0

AS Bărbătești a încheiat en-fanfare turul Ligii a IV-a, cu o victorie clară, cu 8-0, în fața celor de la Comerțul Roești. Papa a dat două goluri, ”juniorul” Ion Bîrlogeanu s-a regăsit printre marcatori, la fel ca și Huruială, Crețu, Moț, Mărăcine și Gălbenuș. Formația coordonată de Ion Deaconu iernează pe locul 5, la un punct distanță de podium. După ultima etapă a anului, AS Bărbătești a avut parte și de o petrecere de pomină, cu pomana porcului, lăutari și un tort personalizat. Fotbaliștii au demonstrat că sunt buni și la sârbe și hore, nu doar la fotbal. O parte din ei, 5-6, fac parte și din Ansamblul Brâulețul, din Bărbătești. Primarul Constantin Banacu i-a recompensat pe jucători pentru prestațiile din acest an. Și consilierii locali sunt alături de echipă.

”Le-am promis băieților o petrecere. Meritau! Au avut un parcurs bun. Nu avem noi pretenții de promovare, dar e bine să fim acolo, sus, în clasament. A fost o seară frumoasă. Jucătorii s-au simțit bine alături de prietene, de soții. Atmosfera a fost întreținută de o formație din Costești. Am amenajat totul la stadion, la vestiare. Mulțumesc și consilierilor locali care și-au donat indemnizațiile pe ultima lună pentru echipa de fotbal. Pe lângă celelalte acțiuni și investiții pe care le avem în derulare, încercăm să susținem și sportul. Urmează să oferim 200 de cadouri copiilor. Avem pregătiți și 600 de cozonaci pentru 300-350 de bătrâni din Bărbătești, fără posibilități, să aibă și ei ce să pună pe masă de sărbători”, a spus primarul Constantin Banacu, după evenimentul festiv asigurat echipei de fotbal AS Bărbătești.