Acasă K1 Peste 200 de sportivi au cinstit memoria lui Leonard Gugulici la Cupa...

Peste 200 de sportivi au cinstit memoria lui Leonard Gugulici la Cupa Olteniei

69
0

De Ziua Râmnicului, sâmbătă, 20 mai, Sala Sporturilor Traian a găzduit Cupa Olteniei la arte marţiale (BJJ GI şi NO GI, MMA amatori şi kickboxing amatori). A fost cea de-a doua ediţie. Concursul a fost organizat în memoria unuia dintre cei mai valoroşi sportivi, antrenori şi arbitri vâlceni, Leonard Gugulici. Au participat sportivi din România, dar şi de peste hotare, din Austria, Ucraina, Bulgaria. Peste 200 au fost la start. De bunul mers al evenimentului s-au ocupat Academia Radu Zarioiu şi clubul Evolution Gym, înfiinţat de Leonard Gugulici, de care se ocupă, în prezent, soţia acestuia, Adriana. Primăria Râmnicului şi Consiliul Judeţean au sprijinit concursul-memorial.
”Leo este fostul meu antrenor. Îl port în suflet mereu, inclusiv pe echipamentele mele, când lupt, îl am trecut cu o inimă neagră. A fost un om superb. Până să ne părăsească, am vorbit să facem o competiţie, care să devină tradiţională. Din păcate o facem acum, când el nu mai este printre noi. Au venit cele mai tari cluburi de arte marţiale la Cupa Olteniei. Au fost meciuri superbe”, a spus luptătorul de MMA Radu Zarioiu.
Primarul Râmnicului, Mircia Gutău, şi-a exprimat regretul pentru dispariţia prematură a lui Leo Gugulici: ”Această competiţie este în primul rând un memorial. Mi-aş fi dorit ca Lenorad Gugulici să fie şi el prezent. Râmnicul respiră sport şi acest lucru mă bucură extraordinar de mult. Orice competiţie de arte marţiale mă bucură. În acest an vom avea încă două la Râmnicu Vâlcea. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care se implică, care fac sport şi care reuşesc să convingă tinerii să facă sport. Acesta este cel mai care câştig pe care poate să îl aibă un tânăr”, a declarat Gutău.