Politica

Peste 200 de membri PC instruiţi, la Călimăneşti, pentru accesarea de fonduri UE

PC CalimanestiPartidul Conservator a organizat în data de 20 august, la Călimăneşti, o întrunire de pregătire în domeniul accesării fondurilor europene. La eveniment, au fost invitaţi reprezentanţi ai PC din judeţele Vâlcea, Olt şi Dolj.
Participanţii au fost instruiţi pentru a putea oferi consultanţă gratuită în comunităţile locale pe care le reprezintă. La întâlnirea conservatorilor, a fost prezent şi vicepreşedintele PC Bogdan Diaconu, care a precizat că organizaţia PC de la Vâlcea este pe cale să redevină una din cele mai importante din ţară. Totodată, Bogdan Diaconu a explicat că „pregătirea pe fonduri europene se adresează atât actualilor aleşi locali ai PC, cât şi viitorilor candidaţi ai partidului la alegerile locale in 2012, pentru a-i îndruma pe cetăţenii din localităţile lor în vederea obţinerii de fonduri europene”.
Acţiunea de pregătire pentru accesarea de fonduri europene a continuat luni, 23 august, la Târgu Jiu, unde au participat reprezentanţi PC din judeţele Hunedoara, Gorj şi Mehedinţi.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button