Acasă Box Pe 5 mai, boxerul Daniel Ciumă debutează la profesionişti, sub îndrumarea campionului...

Pe 5 mai, boxerul Daniel Ciumă debutează la profesionişti, sub îndrumarea campionului intercontinental Mihai Alin Barbu şi a lui Alex Panek

695
0

La doar 23 de ani, boxerul vâlcean Daniel Ciumă se pregăteşte să debuteze la profesionişti, sub îndrumarea campionului intercontinental la kickbox ISKA – Mihai Alin Barbu, unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori din România, dar şi a preparatorului său fizic – Alex Panek. Prima confruntare o va avea pe 5 mai cu Semion Martiniuc, de la Chişinău, locul 783 mondial.

Daniel Ciumă are în palmares un loc doi la Campionatul naţional de box, o medalie de aur şi 6 de bronz. Are 45 de meciuri la amatori, iar acum este mai pregătit ca niciodată pentru pasul următor. Practică boxul de 9 ani şi, de-a lungul timpului, a fost antrenat de Marius Băluţă, Gigi Mugescu şi Nicu Dobriţoiu. Pentru evoluţia la profesonişti, Daniel a început o pregătire temeinică alături de Mihai Alin Barbu şi de Alex Panek. Daniel Ciumă este susținut și de Cătălin Udubaşa în perspectiva meciului din 5 mai și îi mulțumește foarte mult pentru asta. Competiţia de luna viitoare, care va include mai multe confruntări grele, se va desfăşura la Sala Sporturilor din Mioveni, începând cu ora 20.00. Spectatorii vor avea însă acces în sală de la 18.30. Daniel Ciumă şi antrenorul său, Mihai Alin Barbu, aşteaptă alături de ei cât mai mulţi vâlceni şi sunt convinşi că va fi un meci de colecţie, ce nu trebuie pierdut.