Patronul de la Ştef Mar i se alătură lui Lucian Mândruţă în cursa „Cu bicicleta la mare”

ene_fiu_biciclete* cei 400 de participanţi care vor lua startul la această competiţie vor pedala 300 de kilometri de la Bucureşti până pe plaja de la Năvodari

Sâmbătă, 23 aprilie, se va da startul celei de-a zecea ediţii a evenimentului „Cu bicicleta la mare”, un proiect promovat de celebrul jurnalist Lucian Mândruţă, pentru toţi amatorii de mişcare. La această „expediţie” vor lua parte 400 de persoane. Printre cei care se vor afla la start se vor regăsi şi câţiva vâlceni. Un grup de şase persoane, de la clubul Lykaios Ciclism din Rm. Vâlcea, a acceptat această provocare, de a pedala pe bicicletă aproape 300 de kilometri în două zile. Patronul de la firma de ceaiuri Ştef Mar, Cristi Ene, împreună cu cei doi băieţi ai săi, Marian şi Ştefan Ene, se regăsesc în echipa de la poalele Capelei.

Startul cursei se va da în Bucureşti, sâmbătă dimineaţa. În prima zi, cei 400 de participanţi la evenimentul „Cu bicicleta la mare” vor pedala pe traseul Bucureşti – Brăneşti – Lehliu Gară – Drajna – Slobozia – Amara. Vor ajunge la Amara în jurul orei 19.00. Acolo vor şi înnopta. Duminică dimineaţa, la ora 8.30, participanţii vor porni din nou la drum, pe traseul Amara – Slobozia – Hârşova – Lumina – Năvodari. Bicicliştii vor ajunge la malul Mării Negre, pe plaja Leon Beach, de la Năvodari, la ora 19.30. Organizatorii îi vor aştepta acolo cu o bere rece şi cu aparatul de fotografiat pregătit pentru o poză de grup de colecţie. „Eroii” care vor ajunge la finiş se vor întoarce în Capitală cu autocarul, bicicletele urmând a fi transportate cu un tir. Pentru această provocare, vâlcenii şi-au făcut încălzirea. În ultimele săptămâni şi-au testat limitele în mai multe curse pe distanţe lungi. Cristi Ene a reuşit să pedaleze până la Slatina şi înapoi, dar şi pe mai multe trasee prin judeţul nostru (până la Horezu, Voineasa şi alte destinaţii).Are şi o bicicletă pe măsură. A plecat de la un vehicul pe două roţi de 1000 de lei şi a ajuns la o bicicletă profesionistă, care costă câteva mii de euro. Această nouă pasiune l-a determinat pe patronul de la Ştef Mar să lase în plan secund fotbalul, pe care nu-l mai practică, aşa cum o făcea odată la Unirea Tricolorul Goleşti şi alte echipe autohtone sau pe terenurile sintetice din oraş. Acum, la fotbal, se poate numi doar sponsor. Sprijină activitatea grupării de Liga a IV-a Viitorul 2012 Budeşti, pe care şi-ar dori să o vadă, în viitor, în Liga a III-a. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button