Acasă Administratie Parcări moderne şi trotuare recondiţionate, la Ocnele Mari

Parcări moderne şi trotuare recondiţionate, la Ocnele Mari

320
0

De 2 ani, de când primar la Ocnele Mari este Remus Sasu, în această localitate, schimbările pozitive sunt tot mai vizibile. Prima a fost modernizarea pe o distanţă de câţiva kilometri a străzii care traversează localitatea, după care au urmat multe altele. Acum, un nou pas important este pe cale să se facă – amenajarea parcărilor, după ce edilul PSD a identificat o oportunitate de finanţare pentru astfel de lucrări. Spre finele lunii octombrie, s-a făcut un studiu de piaţă pentru alegerea unui proiectant, iar în final a fost aleasă oferta companiei Drum Bamal, care s-a angajat să elaboreze documentaţia tehnică în faza P.A.C şi P.T.E, asigurând inclusiv asistenţa în perioada de execuţie. Primarul Remus Sasu şi-a propus să înceapă amenajarea parcărilor cu cele mai circulate trei zone din Ocnele Mari.

În prima zonă (Strada A. I. Cuza – blocul L2 / magazin Diana), ar urma să se realizeze spaţii de parcare moderne pe o suprafaţă de 770 mp. A doua zonă are prevăzuţi 1060 mp de parcări şi se află pe Strada Pinilor (magazin Annabella). A treia zonă, unde se doresc alţi 340 de metri pătraţi de parcări, este cea în care se află dispensarul.

În această perioadă, primarul Remus Sasu vrea să înceapă şi recondiţionarea trotuarelor, la ora actuală acestea fiind într-o avansată stare de degradare. În primă fază, se va interveni între Salină şi Ştrandul cu apă sărată Ocnele Mari, principala zonă de promenadă din oraş, care, de altfel, parcurge în totalitate centrul civic al localităţii. (va urma)