Până la sfârşitul lunii mai, locuitorii din Aldeşti şi Blidari (comuna Goleşti) vor avea apă la robinet

gheorghe serban primar golesti* după Paşti, primarul Gheorghe Şerban va inaugura şi căminul cultural din centrul localităţii

O parte din proiectele demarate de primarul Gheorghe Şerban la Goleşti urmează să fie finalizate în câteva săptămâni. Astfel, după sărbătorile pascale, dar până la sfârşitul lunii mai, printre altele va fi dat în folosinţă căminul cultural din localitate, care a fost modernizat la standarde europene. De asemenea, săptămâna viitoare va fi montată staţia de tratare a apei, iar apoi se va trece la racordarea gospodăriilor din Aldeşti şi Blidari la reţeaua de apă.

Gheorghe Şerban estimează că locuitorii din aceste sate vor avea apă la robinet după data de 15 mai. În acest moment, la Goleşti sunt 10 kilometri de reţea de apă şi alţi 10 de canalizare. Reprezentanţii administraţiei publice locale au spus că proiectul va continua cu extinderea reţelei de apă în satele Popeşti, Gibeşti, Opăteşti, Giurgiuveni şi Vătăşeşti. Canalizarea va fi realizată cu ajutorul ADI Apa Vâlcea. Primarul a mai precizat că tot în luna mai vor fi pietruite toate drumurile din cele 11 sate şi trei cătune din comuna Goleşti. În ceea ce priveşte proiectele de viitor, la Goleşti va fi modernizat sediul Primăriei şi vor fi realizate alte trei investiţii pe infrastructură, printre care şi un parc pentru copii, prin intermediului unui grup de acţiune locală, format în colaborare cu alte localităţi din judeţul Argeş. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button