Acasă Liga III Ori nu pot, ori nu vor… Dăeștenii au ars… Petrolul degeaba, la...

Ori nu pot, ori nu vor… Dăeștenii au ars… Petrolul degeaba, la Potcoava

1804
0

Se prelungește agonia la Dăești. Viitorul a bifat încă un meci fără realizări. Formația pregătită de Călin Cojocaru a pierdut la Potcoava. ”Vulturii” au ”ars” Petrolul degeaba. Au atacat aproape tot meciul, au stat în jumătatea adversă de teren, au avut oportunități de a înscrie, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Finlandezului Tiihonen i s-a opus bara. În repriza secundă, și Pîrvu a trimis balonul tot în bară, Samson a avut, de asemenea, o oportunitate bună, după o fază fixă, o lovitură liberă, însă confruntarea s-a încheiat favorabil gazdelor. În minutul 86, după două faulturi ale jucătorilor vâlceni, arbitrul a lăsat avantaj, balonul a ajuns în dreapta și din interiorul careului, de lângă un fundaș al Viitorului, a fost trimis în poartă. A fost singurul gol al întâlnirii. Pîrvu a ratat șansa egalării la ultima fază.

Norii negri rămân pe cerul Dăeștiului. E o perioadă grea, cu multe semne de întrebare. Jucătorii… ori nu vor, ori nu pot…

Singurul aspect pozitiv după partida de la Potcoava este acela că a revenit în lot, cel puțin pe banca de rezerve, căpitanul Lucian Iordache. Jordy se antrenează cot la cot cu colegii săi de câteva săptămâni. Ultimul meci oficial pe care l-a jucat a fost în 2021, cu Horezu, partidă în care a și marcat. Ulterior, în primăvară, s-a operat la genunchi. Iordache a fost pe bancă, însă a lipsit, din nou, din lot, Florin Costea. Și nu din cauza problemelor medicale.

Viitorul Dăești s-a bazat, la Potcoava, pe: Lungu – Ghiță, Munteanu, Vasile, Samson, Pîrvu, Tiihonen, Garcia, Nicula, Dr. Popa, Grecu. Au mai jucat: Mălin, Bîrzan, Pîrvulescu, Manole.