Acasă Liga 6 Olteţul Zătreni, cel mai bun tur de campionat din istorie! De Sf....

Olteţul Zătreni, cel mai bun tur de campionat din istorie! De Sf. Ştefan, Nicu Vîlcu îşi invită jucătorii la o tocană la ceaun şi un vin fiert

700
0

Olteţul Zătreni a defilat în Seria Est a Ligii a VI-a. A obţinut maximum de puncte după 10 etape. Are şi cel mai bun golaveraj, 36 de goluri marcate şi doar 11 primite. Formaţia coordonată de Nicolae Vîlcu e campioană de iarnă. Această primă parte a sezonului a fost cea mai bună din istoria clubului.

”Sunt de 19 ani la echipă. Niciodată nu am mai avut un parcurs perfect, ca acum. S-a mai întâmplat în sezonul 2005-2006, când am promovat pentru prima dată în Liga a IV-a, să obţinem 10 victorii în tur, dar atunci am avut şi o înfrângere, la Prundeni. O parte din jucătorii de atunci se mai află şi acum în lot. La Zătreni se îmbină tinereţea cu experienţa. Avem şi copii buni, talentaţi. Doi dintre ei sunt Adrian Surdu, care are doar 18 ani şi e golgheterul nostru, cu 12 goluri marcate. Cătălin Stanca are 20 de ani şi e vicelider în topul golgheterilor, cu 9 goluri. Toţi jucătorii şi-au adus aportul la aceste rezultate. Ne dorim să continuăm pe aceeaşi linie şi să promovăm în Liga a V-a, unde sunt formaţii apropiate de nivelul nostru. Vom încerca să facem şi două-trei transferuri, dacă vom găsi jucătorii pe care ni-I dorim”, s-a destăinuit Nicolae Vîlcu. Olteţul nu a intrat încă în vacanţă. Campionii de iarnă se vor reuni după Crăciun, pe 27 decembrie, de Sfântul Ştefan, pentru o petrecere câmpenească. Antrenorul şi preşedintele echipei îi invită la stadion, la o tocăniţă la ceaun şi un vin fiert. Reluarea pregătirilor este preconizată pentru începutul lunii februarie. ”Vrem să facem două-trei şedinţe de pregătire fizică, apoi 3-4 amicale, ca să nu ne surprindă reluarea campionatului”, a adăugat Nicolae Vîlcu.