Olteţul Zătreni, 12 meciuri consecutive fără înfrângere

Valcu_Nicolae_2016_02* antrenorul Nicolae Vâlcu a dat vina pe ghinion pentru faptul că echipa sa nu s-a putut impune în partida cu Olteţul 2014 Bălceşti (0-0)

Pentru Nicolae Vâlcu, antrenorul echipei Olteţul Zătreni, meciul cu Olteţul 2014 Bălceşti a reprezentat încă o dovadă certă că formaţia pe care o pregăteşte traversează cu adevărat o perioadă fastă. Iar perioada lungă fără înfrângere este edificatoare în acest sens! Vâlcu şi-a reamintit faptul că, în 2016, Olteţul Zătreni nu a pierdut nici cu lidera Seriei Sud din Liga a V-a, Sporting Galicea (1-1, în deplasare), şi nici cu cea de-a doua clasată, Olteţul 2014 Bălceşti (0-0, duminica trecută, la Livezi). „Doar ghinionul ne-a privat de o victorie week-end-ul trecut! După ratările imense pe care le-am avut, nici nu mai am practic ce să comentez în plus. În prima repriză, Cătălin Popescu a ratat uluitor din 5-6 meri, singur cu portarul advers, când a trimis mingea peste bară. Apoi, în a doua repriză, un alt şut al lui a fost scos in extremis de pe linia porţii de un adversar, în speţă de Viorel Merişanu.

Nici Gabriel Herăscu n-a avut mai mult noroc şi a irosit alte două ocazii clare de a marca. Per ansamblu, am dominat meciul cu Bălceşti, dar degeaba, dacă nu am şi înscris vreun gol. Măcar am rămas fără înfrângere în acest an, ceea ce e un lucru admirabil. Şi am jucat opt meciuri în 2016, plus cele trei partide amicale din iarnă, la lista de meciuri fără înfrângeri putând să adăugăm şi o etapă din 2015. Deci, în total, sunt 12 partide, din care nouă sunt oficiale! Ne dorim să continuăm această serie cât mai mult, dacă se va putea chiar până la finalul sezonului. Etapa viitoare, vom juca la Ştiinţa Laloşu şi trebuie să recunosc că e un nou meci foarte greu pentru noi. Am jucat duminica trecută cu echipa de pe locul 2, iar de această dată vom înfrunta o altă fruntaşă a clasamentului”, a menţionat antrenorul echipei Olteţul Zătreni. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button