Olteţul 2014 Bălceşti vrea revanşa cu FC Băbeni II

Oltetul 2014 Balcesti Echipa* în tur, Viorel Merişanu & Marian Niţă au pierdut cu 4-3 în deplasare, după un arbitraj „cu cântec”

Echipa Olteţul 2014 Bălceşti se îndreaptă cu paşi repezi spre Liga a IV-a, chiar dacă în runda de la finele săptămânii trecute nu a obţinut decât un punct din meciul disputat la Livezi, cu Olteţul Zătreni (0-0). Echipa antrenată de Viorel Merişanu şi Marian Niţă se află în prezent pe locul secund în Seria Sud din Liga a V-a, cu 48 de puncte în cont. Pe poziţiile următoare în clasament se află FC Băbeni II (45 de puncte), Utd Drăgăşani (44) şi Recolta Laloşu (43). Cum niciuna dintre aceste trei urmăritoare nu şi-a arătat interesul pentru Liga a IV-a, bălceştenii au drum liber spre promovare.

„Pentru noi, meciul de la Livezi, cu Olteţul Zătreni, a fost cel de-al 14-lea meci consecutiv fără înfrângere. Practic, nu am mai pierdut în campionat din etapa a VIII-a, care a avut loc pe 24 octombrie, cînd am cedat la limită meciul cu FC Băbeni II, din deplasare, cu scorul de 4-3. Îmi aduc însă aminte că atunci am avut parte de un arbitraj cu cântec, ca să spun aşa! În Ajunul Paştelui vom juca returul cu trupa din Băbeni, iar meciul va fi un bun prilej de a ne revanşa după eşecul din tur. În opinia mea, acesta va fi ultimul meci mai greu din retur”, a spus Marian Niţă, preşedintele şi antrenorul secund al echipei Olteţul 2014 Bălceşti. „Sper să tranşăm cât de curând promovarea, în următoarele 3-4 etape, şi să stăm liniştiţi pe final de sezon. Ne îndreptăm cu toate forţele spre Liga a IV-a, acesta fiind obiectivul cu care am plecat la drum la începutul campionatului şi ar fi păcat să nu ajungem acolo. Am depus multă muncă în acest sezon, am jucat foarte bine, iar parcursul pozitiv trebuie să se finalizeze cu o promovare în eşalonul superior”, a adăugat Niţă. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button