Olteţul 2014 Bălceşti, la un pas de locul 2

Oltetul 2014 Balcesti Echipa* după ce a dispus de Zorile Scundu, cu 7-0, în etapa de la finele săptămânii trecute

Duminică, 20 martie, echipa Olteţul 2014 Bălceşti s-a impus lejer, pe teren propriu, în faţa echipei Zorile Scundu, cu scorul de 7-0. În acest duel, antrenorul-jucător Marian Niţă a marcat o „dublă”, celelalte goluri fiind înscrise de Marius Popescu, Daniel Niţă, Alex Băluţoiu, Iulian Claudiu Văduva şi Laurenţiu Florin Preda. Rezultatul pozitiv de la finele săptămânii trecute le-a sporit şansele fotbaliştilor din Bălceşti de a prinde locul 2 în Seria Sud din Liga a V-a, care asigură saltul în Liga a IV-a. Olteţul 2014 Bălceşti se află acum la doar un punct de FC Băbeni II, formaţie aflaă în prezent pe poziţia secundă.

Aşa cum se cunoaşte, duminica trecută, FC Băbeni II şi Utd Drăgăşani au pierdut meciurile pe care le-au avut de jucat, iar lupta pentru promovare s-a relansat.
„Şansele de a urca pe locul 2 în Seria Sud sunt din ce în ce mai mari. Doar FC Băbeni II ne mai poate pune probleme, nu însă şi Utd Drăgăşani! Peste câteva etape, vom juca însă pe teren propriu cu cei din Băbeni, iar în plus ei vor mai avea alte meciuri grele de jucat în retur (n.r.: primul va fi chiar în această săptămână, la Olteţul Zătreni). Sunt convins că ne vom îndeplini obiectivul, vom termina pe locul 2 şi vom promova în Liga a IV-a, aşa cum ne-am propus”, a subliniat Marian Niţă.

„Sper să nu mai trecem deloc prin experienţa de la Şoimii Glăvile!”
* spune Marian Niţă, antrenorul-jucător al echipei Olteţul 2014 Bălceşti

Antrenorul-jucător de la Olteţul 2014 Bălceşti a mai declarat că îşi doreşte ca echipa lui să nu mai treacă deloc prin experienţa de la Şoimii Glăvile, unde a fost condusă cu 5-0 la pauză, dar a smuls totuşi o remiză în repriza secundă (5-5)! „Acel meci nu a avut de ce să ne afecteze, ci dimpotrivă! Carctererele se văd cu adevărat în momentele acestea grele şi pot să spun că pe cât a fost de slabă prima repriză, pe atât de bună a fost cea de-a doua! În ceea ce mă priveşte, nu am mai avut parte niciodată de o asemenea răsturnare de scor, iar asta deşi am jucat primul meci oficial la nivel judeţean prin 1994, deci acum 22 de ani! În sezonul actual, am mai avut o revenire de genul acesta, în meciul de la FC Băbeni II, care nu s-a încheiat însă fericit pentru noi. Astfel, după ce am fost conduşi cu 3-0 la pauză şi am egalat, 3-3, în minutul 65, am pierdut jocul pe final, după o gravă eroare de arbitraj”, a încheiat Marian Niţă. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button