Olteţul 2014 Bălceşti a urcat pe locul 2 în Seria Sud din Liga a V-a

marian nita* după ce a dispus de Ştiinţa Grădiştea, în deplasare, cu scorul de 2-0

Olteţul 2014 Bălceşti a trecut pe locul 2 în Seria Sud din Liga a V-a după victoria pe care a repurtat-o la finele săptămânii trecute, în deplasare, la Ştiinţa Grădiştea. Niţă, Merişanu & Co. s-au impus cu scorul de 2-0 (după 0-0, la pauză), golurile fiind marcate de Marius Popescu şi Cristi Muşoiu. Trupa din sudul judeţului a proftat de faptul că FC Băbeni II s-a împiedicat la Livezi, unde a fost învinsă de Olteţul Zătreni, cu scorul de 4-1.
„Am avut parte de un meci neaşteptat de dificil la Grădiştea. Deşi am înfruntat, practic, o echipă de copii, aceştia au fost foarte ambiţioşi şi ne-au pus destule probleme.

Pentru noi, acesta este cel de-al zecelea rezultat pozitiv consecutiv. În această perioadă, am obţinut 9 victorii şi o remiză, iar parcursul excelent ne-a ajutat să urcăm pe locul secund în serie şi să avem o bună şansă de a promova în Liga a IV-a. Altfel, pot să zic că eram convins că FC Băbeni II se va împiedica la Livezi. Pe Olteţul Zătreni, e greu s-o baţi în deplasare, şi noi sunt convins că vom avea un meci greu împotriva trupei pregătite de Nicolae Vâlcu”, a afirmat Marian Niţă, antrenorul-jucător al echipei din Bălceşti.

Marian Niţă crede că Utd Drăgăşani se va prezenta la Bălceşti, la finele săptămânii

În următoarea rundă, Olteţul 2014 Bălceşti va juca pe teren propriu cu Utd Drăgăşani, o echipă care a ocupat până de curând locul 2 în Seria Sud din Liga a V-a. Cum fotbaliştii din oraşul vinului nu s-au prezentat nici în runda precedentă, la CS Şuşani, s-ar putea ca aceştia să nu facă deplasarea nici la Bălceşti. Marian Niţă, antrenorul-jucător al Olteţului 2014 Bălceşti, nu este însă de aceeaşi părere. „Ştiu că drăgăşănenii nu s-au prezentat la Şuşani, dar noi n-am avut clinciuri cu ei până acum! Suntem o trupă cuminte, care joacă un fotbal curat, şi nu se pune problema ca Utd să nu vină la Bălceşti. Noi suntem obligaţi să obţinem victoria în acest meci, trebuie să ne facem jocul nostru, deoarece doar aşa ne putem atinge obiectivele cu care am plecat la drum”, a subliniat Niţă. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button