Acasă Volei Doar pretenţii, nu şi rezultate

Doar pretenţii, nu şi rezultate

58
0

BCM US Piteşti – BC Rm. Vâlcea 88-75

Succesul repurtat în runda inaugurală a sezonului la Braşov a rămas şi după etapa a 5-a a Diviziei A singurul trecut în contul echipei BC Rm. Vâlcea. Rând pe rând, elevii bosniacului Ozren Seleskovic au pierdut duelurile cu Dinamo Bucureşti, CS Otopeni, Asesoft Ploieşti, iar acum s-au recunoscut învinşi şi la BCM US Piteşti, ajungând astfel în partea de jos a ierarhiei. La Piteşti, BC Rm. Vâlcea a făcut iarăşi un joc bun, s-a ţinut mereu aproape de adversari, dar la sfârşit cei care s-au bucurat au fost argeşenii.

De data aceasta, victoria le-a aparţinut cu scorul de 88-75 (pe sferturi: 25-17, 17-19, 22-14, 24-25), singurul merit al echipei noastre fiind acela că elevii lui Seleskovic au reuşit să câştige, la limită, sferturile 2 şi 4. E totuşi cam prea puţin pentru pretenţiile anunţate de conducerea clubului.

Programul infernal continuă

În ciuda achiziţiilor din această vară – opt la număr, dintre care cinci ex-iugoslavi (Ilic, Mladenovic, Miskovic, Kijac, Cica) şi trei români (Melnic, Lupusavei, Şenai), BC Rm. Vâlcea continuă să se zbată aşadar undeva în a doua jumătate a clasamentului, departe de poziţiile care asigură calificarea în play-off. Sigur, se pot găsi şi scuze, ba că echipa nu este încă închegată, ori că au fost şi accidentări, dar este clar că e nevoie să apară, cât mai curând, şi unele rezultate. Dar dacă ne gândim că în rundele viitoare băieţii antrenorilor Ozren Seleskovic şi Cristian Achim au parte de un program la fel de infernal, ca şi până acum (urmează două meciuri acasă, mai întâi cu Mobitelco Cluj-Napoca, iar apoi cu Rapid Bucureşti, ultima fiind de departe revelaţia acestui început de sezon), este foarte greu de prevăzut o reabilitare rapidă.

Cu Mobitelco, încă un insucces?

În aceste condiţii, cu o presiune fantastică deasupra capului, legată în special de lipsa reultatelor, jucătorii antrenaţi de Seleskovic şi Achim abordează proximul meci, cel cu Mobitelco Cluj-Napoca, decişi să răstoarne calculul hârtiei. Şi de ce n-ar fi aşa?
Partida BC Rm. Vâlcea – Mobitelco se va disputa sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 17.00 şi va fi urmată de meciul de baschet feminin dintre CET Govora şi „U” TCRE Cluj-Napoca.
Nicolae CIUCESCU