Volei

Turneu de Divizia B la Craiova

Turneu de Divizia B la Craiova

* baschetbaliştii de la SCB CSŞ Rm. Vâlcea vor să rămână invincibili 

  Între 20 şi 22 ianuarie, echipa de baschet masculin SCB CSŞ Rm. Vâlcea, pregătită de Cristian Achim, va participa la Craiova, la singurul turneu de sală din cadrul Diviziei B. Tinerii jucători vâlceni, lideri incontestabili în Seria a II-a vor să-şi păstreze invincibilitatea şi după turneul de la finele acestei săptămâni. În afara confruntării cu formaţia locală, CSU Craiova, formaţia noastră va mai întâlni echipele Energia Rovinari şi CS Marcelo Bene Calafat. „Sperăm să ne menţinem invincibilitatea. Mi-e teamă însă de relaxarea noastră, pentru că şi să câştigi mereu e foarte rău, la un moment dat fiind posibil ca jucătorii să nu mai aibă aceeaşi motivaţie. Ne putem trezi oricând cu un «accident», o înfrângere nescontată!” Dacă SCB CSŞ Rm. Vâlcea nu mai are probleme legate de calificarea la turneul final, în schimb, pentru locul secund se va duce o luptă aprigă între CSU Craiova şi Energia Rovinari, cine va învinge urmând a avea prioritate pentru accederea în faza următoare a competiţiei.

 

Amical cu echipă de Divizia A

Înainte de acest turneu, antrenorul Cristian Achim ne-a informat că echipa pe care-o pregăteşte a disputat un meci amical cu divizionara A din Piteşti, BCMUS, pe care l-a caracterizat astfel: „A fost un test excelent, în care nu ne-a interesat deloc rezultatul. La piteşteni au evoluat un american (extremă de 1,96 metri) şi un sârb (pivot de 2,12 metri), însă ne-am descurcat destul de bine. M-a bucurat evoluţia jucătorilor Lucian Călin şi Dragoş Andrei, două talente inestimabile pe care este foarte posibil să ni-i «fure» vreo echipă din prima ligă. Ar fi păcat să se întâmple acest lucru până ce vom promova în Divizia A, pentru că, zic eu, va fi greu să mai construim o echipă atât de unită. Cred că cel puţin 10 ani de acum încolo nu ne vom mai întâlni cu şansa de a avea o trupă atât de valoroasă!”

Înainte de acest turneu, antrenorul Cristian Achim ne-a informat că echipa pe care-o pregăteşte a disputat un meci amical cu divizionara A din Piteşti, BCMUS, pe care l-a caracterizat astfel: „A fost un test excelent, în care nu ne-a interesat deloc rezultatul. La piteşteni au evoluat un american (extremă de 1,96 metri) şi un sârb (pivot de 2,12 metri), însă ne-am descurcat destul de bine. M-a bucurat evoluţia jucătorilor Lucian Călin şi Dragoş Andrei, două talente inestimabile pe care este foarte posibil să ni-i «fure» vreo echipă din prima ligă. Ar fi păcat să se întâmple acest lucru până ce vom promova în Divizia A, pentru că, zic eu, va fi greu să mai construim o echipă atât de unită. Cred că cel puţin 10 ani de acum încolo nu ne vom mai întâlni cu şansa de a avea o trupă atât de valoroasă!” Nicolae CIUCESCU

 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button