Acasă Liga III Oficial! Minerul Costești va juca în Liga a III-a

Oficial! Minerul Costești va juca în Liga a III-a

592
0

Luni, 19 iulie, la București a avut loc ședința Comitetului Executiv al FRF. În cadrul acesteia au fost luate mai multe decizii. A fost stabilită inclusiv componența noului campionat al Ligii a III-a. La finalul ședinței, Răzvan Burleanu a anunțat și echipele care vor ocupa locurile vacante. Minerul Costești se află printre ele.

”În primul rând s-a aprobat astăzi înființarea echipelor satelit pentru CFR Cluj și FC Argeș, ajungându-se, astfel, la 10 echipe satelit ale cluburilor de Liga I. Acestea vor ocupa două din cele șase locuri vacante la Liga a III-a, alături de CS Făurei, Universitatea Craiova 2, AFC Hermannstadt 2 și ACS Minerul Costești. După cum știți, ediția precedentă de Liga a III-a s-a disputat într-un format nou, 10 serii a câte 10 echipe, un total de 100 de echipe. Niciuna dintre ele nu s-a retras pe parcursul competiției, ceea ce ne bucură foarte mult”, a transmis președintele FRF.

Având acest răspuns oficial din partea Federației, Minerul Costești se poate reorganiza în câteva zile. Consiliul Județean Vâlcea a anunțat că echipa va primi, la fel ca și Flacăra și Viitorul Dăești, 100.000 lei, dacă va continua în cel de-al treilea eșalon. Minerul își va putea, astfel, achita restanțele salariale către jucători și va avea un punct de plecare pentru următorul sezon. Formarea lotului, stabilirea noii organigrame și reluarea pregătirilor vor fi prioritare în zilele următoare.