Acasă Liga III Oficial! Dăești-Alexandria, reprogramat pentru duminică, 4 iunie, de la ora 12.00!

Oficial! Dăești-Alexandria, reprogramat pentru duminică, 4 iunie, de la ora 12.00!

3063
0

Este oficial! La Dăești se poate juca polo, dar fotbal, NU! Din cauza terenului impracticabil (sub ape), arbitrul Ionuț Coza a fost nevoit să ia decizia de a nu da drumul la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a II-a de la Fedeleșoiu. Vâlcea se află sub o avertizare de cod roșu de precipitații. După consultări între FRF și oficialii celor două cluburi, s-a hotărât reprogramarea jocului dintre Dăești și Alexandria pentru duminică, 4 iunie, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal, din Zavoiul râmnicean. Ulterior a fost modificată ora. Astfel, dacă se îndeplinesc condițiile, startul se dă la ora 12.00.

S-au căutat soluții pentru ca echipa oaspete să poată rămâne peste noapte la Vâlcea. Alexandria a avut cazare la un hotel de la marginea Râmnicului, care nu i-a mai putut prelungi șederea. Informațiile de moment au fost că nu mai există locuri de cazare disponibile în Râmnic sau Călimăneşti în această perioadă! Teleormănenii au încercat și varianta Govora.

Vă prezentăm și primul 11 al celor două echipe care ar fi trebuit să înceapă jocul din această seara și care se va păstra, cel mai probabil, și pentru duminică.

Viitorul Dăești: Lungu – Pîrvu, Pîrvulescu, Vasile, Prunaru, Njindja, Tchassem, Samson, Diaconescu, Cioinac, M. Costea.

CSM Alexandria: Cristică – Nicola, Lupoaica, Cioablă, Neagu, Sîrbu, Iakabei, Stancu, Neicu, Georgescu, Ionuț Voicu.