Liga IIIFotbal

Ocazii destule, goluri deloc! Cozia, primul punct în noul sezon al Ligii a III-a

Stadionul din Zăvoi, care i-a fost casă ocazional, i-a purtat noroc Coziei Călimănești. După două etape grele, încheiate cu înfrângeri, formația pregătită de Vasile Ilinca a obținut primul punct din acest sezon de Liga a III-a. Confruntarea cu Unirea Bascov, de pe Municipalul râmnicean, s-a terminat cu un scor alb, 0-0.

Nu au fost goluri, dar au fost ocazii. Mai multe de partea oaspeților. În debutul meciului, elevii lui Marius Stoica au trimis balonul în bară. La jumătatea reprizei, Tănase a trimis mingea în plasă, dar golul nu a fost validat. De la margine s-a semnalizat off-side. Argeșenii au mai avut o lovitură liberă pe final de repriză. Bodea a trimis mingea în bară.

În partea secundă, au contat mai mult și călimăneștenii în atac. Noul intrat, Zotică, a avut șansa de a înclina balanța în favoarea Coziei. Șutul în forță al acestuia, de la 25 de metri, a fost deviat milimetric pe lângă bara laterală. Apoi, la poarta cealaltă, s-a evidențiat Mathe, dar și Mazilu, care a respins balonul de pe linia porții. În minutul 55, Dobrin a fost aproape să-l surprindă pe portarul advers, cu o minge plouată, un șut-centrare. Bănuță a respins cu o mână de sub bară, de pe linia porții. Spre final s-a remarcat iar Mathe, la o lovitură liberă a lui Bodea. S-a terminat, așadar, 0-0. Cozia respiră. Un punct e puțin, dar poate da un imbold pentru rundele viitoare. La finele săptămânii, trupa din stațiune se întoarce în Zăvoi, pentru duelul cu SCM Rm. Vâlcea.

Cozia Călimănești: Mathe – Defta, Țăranu, Ștefan, Mazilu, Duca, Dumitru, Dobrin, Ciobanu, Sîrbu, Al. Diaconescu. Au mai intrat: Zotică și Boșoancă.

Unirea Bascov: Bănuță – Puică, Linte, Nițu, Tănase, Dumitrache, Albulescu, Drugan, Ciurea, Ionică, Bodea. Au mai intrat: Maria David, Maammar Walid și Chircioagă.

Articole Similare

Back to top button