Acasă Liga III ”Obiectivul pentru anul viitor va fi acelaşi: locurile 1-3”

”Obiectivul pentru anul viitor va fi acelaşi: locurile 1-3”

318
0

Primarul comunei Dăeşti, George Popolan, a precizat că în sezonul viitor echipa de fotbal de Liga a III-a va avea acelaşi obiectiv ca şi anul acesta şi anume clasarea pe unul din primele trei locuri. Lotul pentru proximul campionat va fi stabilit de către antrenor.


”Obiectivul pentru anul viitor va fi acelaşi, locurile 1-3. Orice echipă vrea să ajungă în fruntea ierarhiei. Dacă vom fi acolo, nu ne vom da la o parte. Lotul va fi stabilit în perioada următoare. Sunt şi jucători la final de contract. Antrenorul va decide după Paşti cine va continua. Va avea mână liberă în continuare, nu ne implicăm. Unii jucători au contract până în 2022, alţii sunt definitiv ai noştri, iar alţii termină în vară. Vedem lista antrenorului. ?i-a luat angajamentul că până vinerea viitoare, după Paşte, ne va da o listă cu cei pe care şi-i doreşte. (…).

Nu am auzit că Florin Costea ar intenţiona să renunţe şi nu aş vedea de ce să facă acest lucru. Se pregăteşte cot la cot cu băieţii. Acum a avut o accidentare nefericită, dar nu-l văd şi nu-l simt că ar dori să se retragă. În rest, nu ştiu care sunt planurile antrenorului, ale lui Florin. Au format cu toţii un grup unit. Îmi pare rău că am avut probleme acum, pe final de campionat. Avem 25 de jucători şi nu ne-am putut baza pe toţi în acest semi-retur. De aceea au şi fost grele unele meciuri, la fel ca şi cel cu Gaz Metan Mediaş. Trei sferturi din titulari au fost în tribună, dar cei care i-au înlocuit au făcut-o bine”, a spus George Popolan.