Acasă Atletism O fostă atletă de la Horezu, campioană mondială, în Olanda. A reprezentat...

O fostă atletă de la Horezu, campioană mondială, în Olanda. A reprezentat Poliţia Română

751
0

Săptămâna trecută, în Olanda a avut loc World Police and Fire Games, un Campionat Mondial dedicat poliţiştilor şi pompierilor. Din delegaţia României prezentă la Rotterdam a făcut parte şi o fostă atletă, pregătită de profesorul Doru Hoanţă, elevă a Liceului ”Constantin Brâncoveanu”, din Horezu: Ilona Şocu. Acesta a reprezentat cu cinste ţara şi a contribuit la cucerirea a trei titluri mondiale. A urcat de patru ori pe podium. Ilona a luat aurul mondial la proba de 100 metri (18-29 de ani), cu ştafeta de 4×400 metri şi ştafeta de 4×100 metri şi argintul la proba de 200 metri. În Olanda au participat sportivi din peste 70 de ţări. Inspectorul de Poliţie Maria Ilona Şocu îşi va desfăşura activitatea la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov – Serviciul de Pregătire Profesională.

”Joi am avut ultima cursă in cadrul competiţiei World Police and Fire Games, iar cu asta s-a încheiat prima mea experienţă la un campionat mondial. O experienţă extrem de obositoare, dar în acelaşi timp una care mi-a adus foarte multe satisfacţii. Din cele 4 probe la care am participat mă întorc cu 3 medalii de aur şi una de argint. Rezultate nesperat de bune de care sunt foarte mândră!
Doresc pe această cale să mulţumesc din suflet tuturor celor care au contribuit la aceste rezultate. Mulţumesc antrenorului meu Mihăiţă Băloi pentru pregătire şi pentru forma la care a reuşit să mă aducă într-un timp relativ scurt (şi pentru că îmi suportă toate toanele). Mulţumesc Poliţia Română şi I.P.J Braşov pentru că au făcut posibilă această participare a noastră. Mulţumesc snppc.ro, Corpul Naţional al Poliţistilor pentru că mi-au facilitat deplasarea. Mulţumesc în mod special celor care s-au implicat personal pentru noi. Apreciem mult efortul dumneavoastră şi ne bucurăm că rezultatele au demonstrat că nu a fost în zadar. Nu în ultimul rând, doresc să vă mulţumesc vouă, celor care aţi fost aproape de mine în această perioadă. M-am simţit susţinută iar acest lucru a contat enorm la moralul şi încrederea mea. Promit să continui pregătirea la acelaşi nivel pentru a face cel puţin aceeaşi figură şi la următoarele campionate mondiale. Felicit întreaga delegaţie a României pentru rezultatele obţinute! Sunt extrem de onorată ca am putut face parte din ea şi că am putut urca pe podium având tricolorul in spate.