Acasă Superliga ”Nu trebuie să grăbim lucrurile. Fotbal mai putem juca, dar dacă se...

”Nu trebuie să grăbim lucrurile. Fotbal mai putem juca, dar dacă se îmbolnăveşte cineva, cine îi oferă garanţia că îşi mai recuperează sănătatea?

559
0

Cei mai mulţi dintre reprezentanţii echipelor din eşalonul de elită judeţean şi-ar dori ca în iunie să se reia campionatul într-un sistem cu mai puţine meciuri. Există, însă, şi conducători din Superligă care consideră că nu se mai poate juca fotbal în următoarea perioadă, iar sezonul ar trebui încheiat. Este şi cazul celor de la Oltul Ioneşti.

”Noi considerăm că nu se mai poate juca fotbal în următoarele săptămâni. Am făcut eforturi, am întreţinut bazele sportive, suprafeţele de joc sunt impecabile peste tot, la fel ca şi la noi, dar situaţia în care ne regăsim nu ne permite să ne mai gândim la fotbal. Cum să strângi într-un vestiar 20 de jucători sau să intri pe teren, nu ştii cu cine intri în contact, fiecare pe unde a umblat şi să stai cu teamă că poţi să contactezi virusul, să-ţi îmbolnăveşti familia? Nu trebuie să grăbim lucrurile. Nu ştiu dacă se merită. Fotbal mai putem juca, dar dacă se îmbolnăveşte cineva, cine îi oferă garanţia că îşi mai recuperează sănătatea? Cine îşi asumă responsabilitatea în cazul în care vom ajunge într-o astfel de situaţie? E clar că toţi ne dorim să intrăm din nou în pâine, dar mai aproape e maieul decât cămaşa. Aşteptăm să treacă pericolul şi începem un nou sezon”, a declarat Ion Ciucă, oficialul formaţiei Oltul Ioneşti. (S.S.)